Přejít k hlavnímu obsahu

Přehled postupujících na finále MČR 2014

23. 9. 2014 | 09:23 Všechny hry
Celoroční seriál MČR Klasifikace je u konce a my tak známe jména všech účastníků finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách 2014.
Výchozí obrázek

Celoroční seriál MČR Klasifikace je u konce a my tak známe jména všech účastníků finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách 2014.

Praha, ČR – 22. září 2014 – O víkendu 19. až 21. září se naposledy ve Starém Městě u Uherského Hradiště odehrála největší tuzemská akce LanCraft, která se od příště přesouvá jinam a která zároveň hostila finále celoročního kvalifikačního cyklu pro Mistrovství ČR v počítačových hrách 2014. Kromě klasických turnajů z produkce organizátorů LC byly tedy k vidění i napínavé souboje česko-slovenské špičky o osm postupových míst.

 

Soutěžilo se ve všech oficiálních titulech letošního mistrovství, konkrétně tedy v Counter-Strike: Global Offensive, HearthStone, League of Legends a StarCraft II na certifikovaných sestavách HAL3000 MČR Pro z nové 5. generace s monitory Philips Brilliance a herními periferiemi Logitech. Ve všech hrách jsme viděli nejlepších osm hráčů, respektive týmů z Klasifikace pro MČR, kdy jedinou výjimkou byl karetní HearthStone, v němž se na LanCraftu utkalo hned 16 nejlepších z žebříčku. V každém z turnajů se hrálo o dvě postupové pozice na finále 2014.

A kdo postoupil? Zde je přehled všech finalistů:

 CS:GOHearthStoneLoLStarCraft II
1. pozicenEophyteeEriness.StyxoneXtatuseSuba.uniQFazer
2. poziceCyborg FactoryeSuba SilhaneSubaDK.TomikuS

Na závěr už jen připomínáme, že finále MČR 2014 se uskuteční v rámci veletrhu FOR GAMES ve dnech 2. až 5. října na pražském výstavišti v Letňanech a výše zmínění na něm budou hrát o statisícové ceny i tituly oficiálních mistrů ČR. Pro diváky na místě i na živém streamu PLAYzone TV je připraven bohatý program spojený také se soutěžemi.

 

Projekt MČR a MČR Tour vzniká a běží za podpory generálních partnerů INTEL, AlienWare, NVIDIA, Western Digital, GIGABYTE, Philips Gaming Monitors, HAL3000, CZC.cz, AVerMedia a Logitech, hlavních partnerů Comgad, DX Racer, Playman, Seasonic, FakaHeda, Kaspersky Lab a hitbox a mediálních partnerů Eurozprávy.cz, RE-PLAY, SCORE, Computer, Games.cz, Sector, Živé, Tryhard a Generace21.