Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapení? fredi nahrazuje Kaparza u eSuby!

26. 1. 2016 | 14:35 Counter-Strike 2
Jeden z nejlepších domácích týmů eSuba musela neočekávaně sáhnout do svého kádru, tým opouští zkušený sniper David 'KAPARZO' Lacina.
Výchozí obrázek

Jeden z nejlepších domácích týmů eSuba musela neočekávaně sáhnout do svého kádru, tým opouští zkušený sniper David 'KAPARZO' Lacina.

Už je to nějaký pátek, co byla eSuba nucená vyměnit jeden z článků své sestavy, přece jenom jde o jednu z nejstabilnějších sestav u nás napříč více hrami. Nyní však byla situace nevyhnutelná a Kaparzo v týmu končí. Ptáte se, kdo ho nahradí? Synergie týmu bude fungovat i nadále, do eSuby se totiž vrací staronový spoluhráč Karel 'fredi' Královec, který se s týmem již dobře zná a právě on je tím, který byl u posledních změn v eSubě.

eSuba

eSuba CS:GO tým na MČR 2015, kde skončil druhý (Foto: Radek Vebr - PLAYzone)

Fredi po odchodu z Majestic Lions neměl angažmá a byl jedním z nejžhavějších zbožích na trhu. To samé nyní bude platit o Kaparzovi, který bude jako host figurovat u nEophyte, konkrétně v evropských soutěžích, jako je například Operation: Kinguin. Jaká však bude finální soupiska nEophyte, kteří stále nejsou v pěti, to zatím není tak úplně jasné.

K týmu se mimo frediho připojuje také Matej 'forji' Kmiť, který zaujme pozici kouče. Ke změnám v CS:GO týmu eSuby se vyjádřil manažer Karel 'Pigi' Potužník: 

"Změna v CS:GO týmu mě osobně vůbec netěší, protože CS:GO sekce je ta, na kterou hodně sázíme a změny v týmu nikdy nejsou dobré v krátkodobém horizontu. Navíc, když náš tým opouští takový kvalitní hráč, jakým KAPARZO bezesporu je. V mnoha kláních byl on tím, kdo dokázal otočit nepříznivý stav a uhrát důležité body. A za to mu patří náš obrovský dík. Odvedl tu výborný kus práce! Nicméně se nabízí rčení, že někdy je třeba udělat jeden krok zpět, aby se mohly udělat dva kroky vpřed. Pevně věříme, že po menším kroku zpět, který jsme právě udělali, přijdou pořádné kroky vpřed. Po špatné zprávě musela přijít také ta dobrá. Velkou radost máme z toho, že se do eSuby vrací Fredi, který je super člověk a hlavně velmi kvalitní hráč. V minulosti jsme si velmi rozuměli a tak na to plánujeme navázat. Tým navíc doplní jako analytik a trenér forji, se kterým se kluci znají již z minula a věří, že jim společně podaří posunout jejich hru správným směrem. Důležitá bude v těchto chvílích také podpora fanoušků. Doufáme, že na nás nezanevřou a podpoří kluky v jejich další cestě za úspěchem."

Současná sestava eSuby:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Luboš 'HenkkyG" Ilko
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY" Melíšek
{#Slovenská Republika} Radoslav 'RDO' Tóth
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.