Přejít k hlavnímu obsahu

Prémiový obchod: Balíčky ke konci listopadu

17. 11. 2013 | 11:30 World of Tanks
Tankisté,
Prožili jste dobrý listopad? Zúčastnili jste se druhého tažení klanových válek, nebo jste se připravovali na nový režim týmových bitev? Možná jenom tak odpočíváte a užíváte si náhodné bitvy. Ať už preferujete jakýkoliv typ her, připravili jsme pro vás v prémiovém obchodě něco, co vám bude určitě vyhovovat.
Výchozí obrázek

Tankisté, Prožili jste dobrý listopad? Zúčastnili jste se druhého tažení klanových válek, nebo jste se připravovali na nový režim týmových bitev? Možná jenom tak odpočíváte a užíváte si náhodné bitvy. Ať už preferujete jakýkoliv typ her, připravili jsme pro vás v prémiovém obchodě něco, co vám bude určitě vyhovovat.

Náš tank týdne 8. úrovně pro tento týden je tank 112. Vyjeďte si s tímto čínským těžkým tankem a rozdrťte nepřátele pod svými pásy! Součástí balíčku je místo v garáži, 2 000 zlaťáků na útratu a prémiový účet na 7 dní, abyste znásobili své výdělky. Snili jste o dostatku zlaťáků a kreditů, abyste si mohli koupit prakticky cokoliv z celého herního obchodu? Tento další balíček vám ukáže, že je možné hrát Bez limitu. 7 500 zlaťáků a lákavých 15 milionů kreditů by vás mělo dostatečně zásobit na horší časy. Vezměte na vědomí, že zlaťáky v tomto balíčku mají opravdu vysokou hodnotu, jelikož nabízí směnný kurz 666 kreditů za jeden zlaťák místo standardního kurzu 400 kreditů za zlaťák. Náš Zlatý balíček se osvědčil jako velmi oblíbený, a to z dobrého důvodu. Získáte s ním 12 500 zlaťáků, což je dost k zakoupení prémiového vozidla dle vašeho přání, a 37 dní prémiového účtu, z čehož 7 dní je zdarma! K dispozici je stále Nabídka měsíce. 3 500 zlaťáků a 30 dní prémiového účtu je doplněno 100 000 kredity zdarma, které si můžete užít ve hře. Nebo jste spíš Víkendový bojovník? Díky 1 250 zlaťákům a 3 dnům prémiového účtu představuje tento balíček vše, co potřebujete k dokonalému víkendu se hrou World of Tanks. Také byste mohli využít balíček Přátelská podpora – obsahuje 1 500 zlaťáků a 7 dní prémiového účtu a rozzáří den každého vašeho kamaráda, nebo i váš. A nakonec si možná chcete užít trochu Času pohody. Pokud ano, jste na správném místě – získejte 30 dní prémiového účtu a pak si pohodlně sedněte a užívejte si hru! Nabídky budou v prémiovém obchodě k dispozici od pátku 15. listopadu, 06:10 SEČ do pátku 22. listopadu, 06:00 SEČ. Více informací najdete na oficiální stránce hry.