Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupová bomba, s1mple míří do Na`Vi!

4. 8. 2016 | 16:13 Counter-Strike 2
Na tuhle přestupovou bombu se čekalo dlouhé týdny, ale konečně známé novou sestavu Natus Vincere, která nyní vypadá na papíře jako jedna z nejlepších na světě!
Výchozí obrázek

Na tuhle přestupovou bombu se čekalo dlouhé týdny, ale konečně známé novou sestavu Natus Vincere, která nyní vypadá na papíře jako jedna z nejlepších na světě!

Aleksandr 's1mple' Kostyliev se stal po deportaci z Teamu Liquid nejžhavějším zbožím na světovém trhu, protože jeho individuální výkony na posledním majoru patřily mezi extratřídu. Spekulací kolovalo po scéně spousta, ale opravdu reálných možností příliš nebylo. Dnes bylo oficiálně potvrzeno, s1mple nahrazuje Danyla 'Zeus' Teslenka v Natus Vincere!

NAVI S1MPLE

Na jednu stranu se Na`Vi posilují o jednoho z potenciálně nejlepších hráčů na světě, na tu druhou se s týmem loučí jeden z hráčů, který byl pod hlavičkou světoznámého týmu již od vzniku v dobách Counter-Strike 1.6. Slovenský sniper Ladislav 'GuardiaN' Kovács tak do své sestavy získává světovou hvězdu a soupeři se nyní určitě klepou, na nejbližších turnajích budou Na`Vi jistojistě týmem, který bude chtít vidět v akci naprosto každý! Pokud se sejdou formy hráčů jako je GuardiaN, s1mple a Flamie - co proti tomu může soupeř dělat?

Posílená sestava o 18letého střelce bude mít nyní přesně měsíc příprav, svůj LAN debut by Natus Vincere se s1mplem měli zažít na SL i-League Season 2 Finals, kde se bude hrát o prizepool v hodnotě 300 tisíc dolarů. Jelikož v týmu působí i slovenská hvězda GuardiaN, tak už se těším na nové sehrané Na`Vi, kteří budou příští major bojovat o svůj premiérový titul!

Nynější sestava Natus Vincere:

{#Slovenská Republika} Ladislav 'GuardiaN' Kovács
{#Ruská federace} Denis 'seized' Kostin
{#Ruská federace} Egor 'flamie' Vasilyev
{#Ukrajina} Ioann 'Edward' Sukhariev
{#Ukrajina} Aleksandr 's1mple' Kostyliev

{#Ukrajina}  Sergey 'starix' Ischuk - trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.