Přejít k hlavnímu obsahu

Přestupový armagedon ve Švédsku!

15. 8. 2016 | 19:48 Counter-Strike 2
Termín na uzavření soupisek pro další sezónu ESL Pro League je u konce a první velké změny jsou oficiálně oznámené na švédské scéně. GODSENT a Fnatic vyměňují hned tři hráče!
Výchozí obrázek

Termín na uzavření soupisek pro další sezónu ESL Pro League je u konce a první velké změny jsou oficiálně oznámené na švédské scéně. GODSENT a Fnatic vyměňují hned tři hráče!

Tým GODSENT pod vedením Markuse 'pronax' Wallstena dnes večer od 20:00 čeká zápas o slot v ESL Pro League proti Virtus.pro a poprvé uvidíme v akci opravdu epickou sestavu. V rámci obřích změn na švédské scéně míří pod křídla GODSENT trojice bývalých spoluhráčů pronaxe z Fnatic - flusha, JW a KRIMZ - díky tomu se tak sejde pohromadě 80% původního jádra Fnatic. Tým uvidíme hrát jako GODSENT, ale fanoušci Fnatic si tuto sestavu jistě zamilují.

Fnatic

Jádro původních Fnatic s pronaxem a znajdrem je v GODSENT opět pospolu

Sestava bývalé světové jedničky a dvojnásobných Major šampionů naopak bude velkým zklamáním, tedy alespoň na papíře. Hráč roku 2015 olofmeister se po dlouhém působení rozchází s Krimzem a ve Fnatic mu zůstává pouze Dennis a nedávný stand-in Wenton. Sestavu pak doplňují Lekr0 a twist z GODSENT. Jediným, na koho nezbylo místo, tak je chudák pauf.

Napište nám do komentářů, která z těchto dvou sestav je podle vás lepší, a jestli má skillově na navázání major titulů z roku 2015. Očekáváte nějaké další změny na EU/NA scéně?

Nynější sestava GODSENT:Nynější sestava Fnatic:
{#Švédsko} Markus 'pronax' Wallsten
{#Švédsko} Andreas 'znajder' Lindberg
{#Švédsko} Jesper 'JW' Wecksell
{#Švédsko} Robin 'flusha' Rönnquist
{#Švédsko} Freddy 'KRIMZ' Johansson

{#Švédsko} Olof 'olofmeister' Kajbjer
{#Švédsko} Dennis 'dennis' Edman
{#Švédsko} John 'wenton' Eriksson
{#Švédsko} Simon 'twist' Eliasson
{#Švédsko} Jonas 'Lekr0' Olofsson

Zdroj: hltv.org
Štítky: fnatic, GODSENT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.