Přejít k hlavnímu obsahu

Přicházíme na You Fest se super programem

16. 9. 2016 | 06:25 Všechny hry
Sobota 17. září přinese do Průmyslového paláce v Praze - Holešovicích očekávanou akci, Vodafone YOU FEST. Jednodenní festival nabídne různorodý program pro celou rodinu a její součástí bude také gaming zóna s vlastní stage a PLAYzone arénou.
Výchozí obrázek

PLAYzone aréna

Sobota 17. září přinese do Průmyslového paláce v Praze - Holešovicích očekávanou akci, Vodafone YOU FEST. Jednodenní festival nabídne různorodý program pro celou rodinu a její součástí bude také gaming zóna s vlastní stage a PLAYzone arénou.

V hudební části se návštěvníci mohou těšit na vystoupení jmen jako je Majk Spirit + H16, SLZA, Sebastian, ATMO Music, fanouškům YouTubové zábavy neujdou ambasadoři kampaně #jetovtobě DeeThane, Martin Rota, Sterakdary nebo taky Ben Cristovao a Dominik Feri.

PLAYzone aréna přinese na Vodafone YOU FEST super program. Těšit se můžete na Vodafone hernu, kde budou v průběhu dne probíhat challenge proti DeeThanovi, Martinu Rotovi či Sterakdarym, do kterých se budeš moci zapojit i ty a ukázat, že je to v tobě. Hrát se bude na strojích od Republic of Gamers, ty však budou přítomny i ve vlastním stánku. Republika Hráčů totiž pořádá svůj druhý celorepublikový sraz a v rámci programu budou připraveny soutěže proti hráčkám ROG.female (11:00) či profesionálnímu hráči ZEDKOvi z ROG.eXtatus (13:00).

Klasická herní zóna s mašinami HAL3000 MČR Pro 6. generace a herními 144 Hz monitory AOC doplní zážitek z festivalu o turnaje. V průběhu dne zde budou připraveny hned tři, od 12:00 se bude hrát 1v1 CS:GO, od 15:00 závodit v Project CARS a zlatým hřebem bude od 18:00 turnaj v League of Legends. Také tady se bude samozřejmě hrát o ceny partnerů PLAYzone arény.

Součástí programu bude i Samsung se svými moderními technologiemi, chybět nebude oblíbená virtuální realita nebo vlajkové lodě Galaxy S7. Na stánku se v průběhu dne bude pohybovat populární streamer CzechCloud, jehož společně se zástupci Hearthstone sekce eSuby budete moci vyzvat v připravených challenge - 14:30 eSuba Teamwars, 17:00 King of the Hill.

Konzolovou zábavu poskytne Xbox One, připraveny budou hnedto dva stánky tématicky zaměřené na sportovní hry. Na YOU FESTu proběhne oficiální akce k vydání NHL 17, na místě bude komentátor Lelek a křtu se zúčastní hráči HC Sparta Praha. Nová FIFA sice ještě venku není, ale i tak pro vás Komerční banka bude mít na svém stánku nachystán program společně s YouTuberem Fimlarem, kterého budete moci vyzvat a porazit v jednom ze tří FIFA turnajů.

Posledním do party je Nintendo se svojí oblíbenou konzolí Wii U, na jehož stánku budou připraveny herní kiosky se zábavnými tituly, ke kterým si návštěvníci všech věkových kategorií mohou přijít celý den odpočinout od náruživého programu.

Dokázali jsme tě nalákat, abys za námi přišel v sobotu do Holešovic? Stále ještě máš šanci koupit si lístky na Vodafone YOU FEST v předprodeji skrze síť Ticketportal. Vidíme se tam!

Štítky: PLAYzone aréna
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.