Přejít k hlavnímu obsahu

Příchod nového hráče do faB cs sekce

11. 10. 2007 | 00:15 Counter Strike 1.6
  Došlo ke změně v sestavě. Z týmu byl již před dvěma týdny vyloučen David ''nutis'' Jež. Detaily odchodu nebudu zveřejňovat, ale každopádně se na tom velkou měrou podepsala jeho neúčast na UGT. Působil u nás poměrně hodně dlouho a bezpochyby je to kvalitní hráč a správnej týpek, takže díky za vše a GL do života a třeba i dalšího působení v jiném týmu. Jelikož nám tento fakt sdělil těsně před UGT, narychlo jsme si sehnali jako pátého pro tento turnaj Michala ''Kupa'' Kantora, se kterým se nám na turnaji hrálo docela dobře, nicméně nemá pro aktivní hraní momentálně podmínky, takže o dalším jeho působení u nás nemohla být ani řeč.Na pozici pátého hráče k nám nakonec přišel známý 25ti -letý třeboňský drak Radim ''kONrs'' Konrád, se kterým jsme se na zkoušce domluvili osobně právě na UGT. Je to stejný blázen jako každý jiný v týmu. Věřím, že nám to bude klapat.Poprosil jsem kONrse, aby nám přiblížil svůj příchod ke klukům a jak se mu s nimi hraje:
Výchozí obrázek

 
Došlo ke změně v sestavě.
Z týmu byl již před dvěma týdny vyloučen cze David ''nutis'' Jež. Detaily odchodu nebudu zveřejňovat, ale každopádně se na tom velkou měrou podepsala jeho neúčast na UGT. Působil u nás poměrně hodně dlouho a bezpochyby je to kvalitní hráč a správnej týpek, takže díky za vše a GL do života a třeba i dalšího působení v jiném týmu.

Jelikož nám tento fakt sdělil těsně před UGT, narychlo jsme si sehnali jako pátého pro tento turnaj cze Michala ''Kupa'' Kantora, se kterým se nám na turnaji hrálo docela dobře, nicméně nemá pro aktivní hraní momentálně podmínky, takže o dalším jeho působení u nás nemohla být ani řeč.

Na pozici pátého hráče k nám nakonec přišel známý 25ti -letý třeboňský drak
cze Radim ''kONrs'' Konrád, se kterým jsme se na zkoušce domluvili osobně právě na UGT. Je to stejný blázen jako každý jiný v týmu. Věřím, že nám to bude klapat.


Poprosil jsem kONrse, aby nám přiblížil svůj příchod ke klukům a jak se mu s nimi hraje:

kONrs : ''Na UGT za mnou přišel šakal s Kamilem a říkaj: Seš megahustej týpek, chceš do faB?
Jaxem byl nahulenej, říkám: jo chci.
Oni že ok a že se domluvíme po lance.
V noci jsem nasdílel nějaký data, ale zájem o ně byl tak veliký, že mi z toho shořel disk. Dva dny jsem sháněl po kamarádech peníze na nový a v tom mi volá šakal jestli žiju a kdy se ukážu. Říkal jsem si, že se mi to asi nezdálo a že to kluci mysleli vážně, tak jsem koupil disk a jsem u faBáků :). eště je pořádně neznám, takže odpovídat na otazku jak se mi s nima hraje, těžko hnedka takhle ze startu, každopádně první klanvor jsme se skoro pobavili nad faB UG, ale ten malej jim zase pár kol potočil, takže to nekonec byla plichta. Uvidíme, uvidíme, uvidíme :).''

Aktuální sestava tedy je:

cze Michael ''jckl'' Holý
cze Jindřich ''jRRRi'' Hochman
cze Kamil ''krueger'' Korch
cze Tomáš ''genius'' Pavlič
cze Radim ''kONrs'' Konrád