Přejít k hlavnímu obsahu

Problémy v Defeaters !

16. 10. 2006 | 17:13
Černý týden - tak nazývá manažer nejlepšího slovenského klanu Defeaters nynější situaci svých svěřenců. Po aféře na letošním Invexu zasáhla hráče, vedení a všechny fanoušky další zdrcující zpráva. Tím spíše zdrcující, že nezasahuje jen do oblasti herní , ale i do osobního života jednoho z memberů - Adrián "FuNcTiOn" Vacula se NEZÚČASTNÍ WCG 2006 v Monze v důsledku vážného zdravotního stavu... Vše začalo již na turnaji ve slovenské herně Storm, kam Adrián dorazil už s menšími zdravotními potížemi. Jeho stav se v průběhu turnaje zhoršil do takové míry, že v pozdějších fázích nebyl schopen hry. Vše vyvrcholilo druhý den okamžitou hospitalizací v nemocnici. Termín odletu je již dnes ve večerních hodinách a tak muselo vedení urychleně sehnat za Functiona náhradu. Tou se stal známý slovenský hráč Dev1 z konkurenčních Necroraisers fu. Ten je připraven ke hře a je velká pravděpodobnost, že admini WCG změnu hráče povolí. Sestava Defeaters pro World Cyber Games: murco h4 Loner har1 Dev1 Za celý portál united-games.cz držím palce klanu Defeaters v této tíživé situaci a hlavně Adriánovi přeji hodně štěstí a brzké uzdravení. zdroj: www.e-sports.sk
Výchozí obrázek

Černý týden - tak nazývá manažer nejlepšího slovenského klanu  Defeaters nynější situaci svých svěřenců. Po aféře na letošním Invexu zasáhla hráče, vedení a všechny fanoušky další zdrcující zpráva. Tím spíše zdrcující, že nezasahuje jen do oblasti herní , ale i do osobního života jednoho z memberů -  Adrián "FuNcTiOn" Vacula se NEZÚČASTNÍ  WCG 2006 v Monze v důsledku vážného zdravotního stavu...

Vše začalo již na turnaji ve slovenské herně Storm, kam Adrián dorazil už s menšími zdravotními potížemi. Jeho stav se v průběhu turnaje zhoršil do takové míry, že v pozdějších fázích nebyl schopen hry. Vše vyvrcholilo druhý den okamžitou hospitalizací v nemocnici.

Termín odletu je již dnes ve večerních hodinách a tak muselo vedení urychleně sehnat za Functiona náhradu. Tou se stal známý slovenský hráč  Dev1 z konkurenčních  Necroraisers fu. Ten je připraven ke hře a je velká pravděpodobnost, že admini WCG změnu hráče povolí.

Sestava Defeaters pro World Cyber Games:

 murco
 h4
 Loner
 har1
 Dev1

Za celý portál united-games.cz držím palce klanu Defeaters v této tíživé situaci a hlavně Adriánovi přeji hodně štěstí a brzké uzdravení.

zdroj: www.e-sports.sk

by inF