Přejít k hlavnímu obsahu

pronax vytváří novou organizaci GODSENT

5. 4. 2016 | 04:37 Counter-Strike 2
Švédský tým Ancient včera oznámil, že se připojují pod organizaci GODSENT, kterou sami založili.Bývalý hráč fnatic pronax na začátku letošního roku složil nový švédský tým Ancient. Největší úspěch tohoto týmu bylo vítězství na švédském turnaji Pantamera CS:GO Challenge ve Stockholmu a také kvalifikování se na turnaj DreamHack Masters Malmö.
Výchozí obrázek

Švédský tým Ancient včera oznámil, že se připojují pod organizaci GODSENT, kterou sami založili.

Bývalý hráč fnatic pronax na začátku letošního roku složil nový švédský tým Ancient. Největší úspěch tohoto týmu bylo vítězství na švédském turnaji Pantamera CS:GO Challenge ve Stockholmu a také kvalifikování se na turnaj DreamHack Masters Malmö.

Ancient se stejně jako bývalí hráči TSM, kteří založili organizaci Astralis, rozhodli také založit vlastní organizaci se jménem GODSENT. Rozdíl je ten, že GODSENT budou vlastnit pouze dva lidé. Prvním je kapitán týmu pronax a druhým je hlavní investor Toms Martin.

Ancient s novou organizací GODSENT

První turnaj, kde bude možné tento tým vidět je zmiňovaný DreamHack Masters Malmö, který bude příští týden.

Vyjádření kapitána a majitele GODSENT pronaxe:

"Od začátku roku 2016 jsme tvrdě pracovali na fungující sestavě, ve které bude každý hráč týmu šťastný, a nejen to. Nepřesouváme se pod žádnou ze zajetých organizací, ale raději jsme se rozhodli pro neobvyklé řešení, založení vlastní značky, na kterou budeme my, hráči, pyšní a kterou se budeme moci pyšnit dlouhé roky - výsledkem tohoto snažení je GODSENT."

Sestava týmu GODSENT:

{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} Andreas "znajder" Lindberg
{#Švédsko} Jonas "Lekr0" Olofsson
{#Švédsko} Simon "twist" Eliasson
{#Švédsko} Mathias "pauf" Köhler

{#Švédsko} Alexander "rdl" Redl (coach) 

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Ancient, GODSENT, pronax