Přejít k hlavnímu obsahu

První domácí Vainglory liga dnes startuje!

14. 9. 2016 | 16:40 Vainglory
Výchozí obrázek

Doufáme, že jste připravení stát se spolu se svým týmem historicky prvními vládci Vainglory v Čechách a na Slovensku, Vainglory liga je tu! Úspěšným vystoupením v této soutěži získá celkem šestice týmů vstupenku na velkolepé finále na Mistrovství ČR v mobilních hrách, které se uskuteční 4. až 6. listopadu 2016 v Brně. Čtyři sloty získají nejlepší týmy z Championship divize, stejné ocenění získají také dva nejlepší z Challengeru. Je tak beze sporu jasné, že liga hraje v kvalifikačním cyklu prim. A startuje právě dnes!

VAINGLORY SAMSUNG LIGA

Rozdělení do divizí:

  • První divize s názvem "Championship" se zúčastní šestice pozvaných týmů, které byly vybrané na základě jejich herních dovedností, zkušenosti a předešlých výsledků.
  • Druhá "Challenger" divize je naprosto pro každého, kdo má ambice se o účast na Mistrovství ČR se svým týmem poprat. Sem byly přiřazeny ostatní registrované týmy.

Ceny

Nejlepší týmy v Championship divizi hrají o věcné ceny partnera MČR v mobilních hrách Samsung, které budou další odměnou vedle slotu na listopadovém finále v Brně. Na nejlepší trojici bojovníků z Championship divize čeká 3x rychlonabíjecí powerbanka Samsung EB-PG930B s kapacitou 5100 mAh, tým na druhém místě si odnese mobilní flashdisk Samsung OTG 64GB a bronzová medaile bude oceněna koženým blokem Samsung Galaxy Note7. Pro týmy z Challenger divize máme připravenou herní měnu ICE, přesná čísla v průběhu soutěže.

 

 

Obě soutěže startují již tuto středu 14. září, kdy se týmy mohou domlouvat na prvních vzájemných zápasech, každý týden čekají na každý tým dva zápasy a ty nejlepší budou také streamovány CzechCloudem. Championship divize se skládá ze šesti nejlepších týmů, v deseti kolech se utká každý s každým dvakrát, v Challengeru nakonec máme dalších deset přihlášených celků, jež se na bojišti poperou celkem děvětkrát. Dle harmonogramu je konec skupinové fáze naplánovan na 16. října, kdy se dozvíme šestici postupujících na MČR 2016.

Štítky: Vainglory
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.