Přejít k hlavnímu obsahu

První informace k MČR 2012

Do MČR zbývají asi 2 měsíce, proto je čas podat základní informace k celé akci, aby se všichni potenciální účastníci mohli zařídit dle potřeby. Nakouknout na stručné informace, které již máme k dispozici, můžete právě teď!
Výchozí obrázek

Do MČR zbývají asi 2 měsíce, proto je čas podat základní informace k celé akci, aby se všichni potenciální účastníci mohli zařídit dle potřeby. Nakouknout na stručné informace, které již máme k dispozici, můžete právě teď!

Datum, lokace

Letošní Mistrovství začíná v pátek 19. října v 18:00. Je nutností dojet na registraci, která probíhá 18:00 až 20:00, proto prosíme, aby si ti, kteří mají v daném čase ještě povinnosti v práci, zařídili dovolenou. Konec je stanoven na neděli 21. října v 22:00.

Lokace zůstává stejná od minula - Kongres hotel Jezerka v Seči (nedaleko Chrudimi). Podrobnější mapu naleznete zde:


Zvětšit mapu

Hry na MČR 2012

Na Mistrovství ČR v počítačových hrách letos uvidíme osm her, přičemž celkový počet hráčů na MČR bude 198. Oficiální hry Mistrovství jsou tyto:

  • Counter-Strike 1.6
  • Counter-Strike: Source
  • Battlefield 3
  • FIFA 13
  • League of Legends
  • DOTA 2
  • TrackMania Nations
  • StarCraft II

Zvýhodněné pokoje a prostory ke spaní

Díky našim partnerům a Kongres hotelu Jezerka je pro účastníky Mistrovství vyhrazená sleva - cena dvoulůžkového pokoje bude 900 Kč na noc. Možnost rezervace pokoje je na tomto odkaze pod heslem "playzone" - rezervovat pokoje můžete pouze v bloku C přímo nad kongresovým sálem, kde se hraje. Prosíme, abyste si v případě zájmu pokoje zarezervovali co nejdříve.

Pro hráče, kteří výše zmíněnou nabídku nevyužijí, bude vyhrazená sleeping arena.


Letecký pohled na celý hotelový komplex Jezerky, kde se koná MČR 2012

Stravování

Stravování bude připraveno stejně jako minulý rok v jídelně blízké hlavního sálu - podrobnosti upřesníme později.

MČR klasifikace

MČR klasifikace pro aktuální sezónu bude uzavřená 30. září, prvních několik týmů k tomuto datu (podle slotů pro danou hru) je automaticky kvalifikováno na Mistrovství. Jakékoliv body po tomto datu už nebudou brány v potaz.


Poslední turnaje o body jsou samozřejmě označeny touto značkou

Mezihernové turnaje pro září

Poslední možnost sbírat body z Mezihernového turnaje bude v září - hry, ve kterých MH pro devátý měsíc bude, oznámíme již brzy.

Pro návštěvníky

Vstup pro diváky bude stejně jako minulý rok volný - před pódiem bude vyhrazeno sezení pro sledování zápasů.

Doprovodné aktivity

Stejně jako minulou sezónu bude i tentokrát na Mistrovství nespočet doprovodných aktivit od našich partnerů, kromě nich také zastávka Redbull Gaming Tour. Podrobnější informace se dozvíte v průběhu prázdnin.

PLAYzoneTV a ostatní streamy

Celou akci samozřejmě odvysíláme přímo z místa a s nimi plánujeme odstreamovat naprosto všechny zápasy, jak jen to bude možné. Pro to budou sloužit dva kanály - PLAYzoneTV 1 a PLAYzoneTV 2 - a partnerské streamy.

Všechny streamy budou naprosto bezplatné a v HD kvalitě!

Pódium

"Stage" bude vybavená oficiálními MČR sestavami, které společně s našimi partnery HAL3000 a CZC.CZ představíme již brzy. Na nich se budou hrát ty nejzajímavější zápasy a samozřejmě finále každé hry.


Tak takhle minule vypadalo pódium. Bude i tentokrát připraveno se čtyřkou pózujících slečen?

Ceny

To nejzajímavější a nejdůležitější pro řádku lidí jsou samozřejmě ceny. Ty totiž pro rok 2012 přesáhnou 400 tisíc korun - partnery, které ceny do největší akce tohoto roku, si můžete projít níže.

 

Další informace podáme v nejbližších dnech a týdnech. Máte nějaké dotazy? Nebojte se zeptat v komentářích nebo využít e-mail s adresou Michala 'H1tachi' Nagyho - nagy@playzone.cz

Štítky: MČR 2012