Přejít k hlavnímu obsahu

První kvalifikaci MoneyCupu ovládli MyRevenge

5. 1. 2015 | 19:34 Counter-Strike 2
První kvalifikace MoneyCupu je za námi a spolu s odehranou nedělní kvalifikací jsou známy i první čtyři týmy, které mají zaručený postup do Logitech finále na konci měsíce, kdy si nejlepší šestnáctka týmů zahraje o 3 000,- Kč.  
Výchozí obrázek

První kvalifikace MoneyCupu je za námi a spolu s odehranou nedělní kvalifikací jsou známy i první čtyři týmy, které mají zaručený postup do Logitech finále na konci měsíce, kdy si nejlepší šestnáctka týmů zahraje o 3 000,- Kč.  

Registrace herních celků do první kvalifikace byla opravdu nabitá, což potvrdilo číslo 66 registrovaných týmů z možných 64. Kdo se zúčastnil nebo první turnaj sledoval, určitě nepochybil, protože na soupiskách jednotlivých celků se objevala zvučná jména československé herní scény jako například Zedko, Kaparzo nebo herní legendy z Counter-Strike 1.6 Petras s Efronem, či slovenský reprezentant Monty. 

Největšími favority první kvalifikace byly bezesporu celky MyRevenge, EERINESS, slovenští TBA nebo stálice na scéně ENSOX. Až na EERINESS, kteří vypadly právě se silnou formací ENSOXU už ve 3. kole play-off, tyto týmy potvrdily předpoklady a utkaly v samotném semifinále, ve kterém se rozhodovalo o postupu do finálového utkání a zápasu o třetí místo. Trojici favoritů v semifinále pak doplnil čvrtý celek, objev turnaje - tým Famous. 

Semifinálové výsledky:
{#Česká Republika} MyRevenge [16:10] Famous {#Česká Republika}
{#Slovenská Republika} TBA_ [16:13] ENSOX {#Slovenská Republika} 

Ve finále se tak utkaly zástupci z jiných národností. Slovenskou hrdost hájily TBA_ a tu českou MyRevange, kteří nakonec mapu de_inferno zvládli lépe a zvítězili.

Finále kvalifikace:
{#Česká Republika} MyRevenge [16:11] TBA_ {#Slovenská Republika} 

Utkání o třetí místo týmy neodehrály a uspokojily se s kvalifikací ve velkém Logitech finále, ve kterém budou mít možnost zahrát si o výhru v podobě 3 000 Kč. Týmům ENSOX a Famous tak náleží dělené třetí místo. 

Semifinalisté a konečné umístění 1. kvalifikace: 

1. {#Česká Republika} MyRevenge (ZEDKO, jAPKOo, Reflexb0y, Tiano, Logan, Kaparzo)
2. {#Slovenská Republika} TBA_ (KETUBOR, teCkoO, MoOnTy, XeRo, ecko., queztone)
3. - 4. {#Slovenská Republika} ENSOX (Montty_, rdO, benq1, pemi1, d4stak, HenkkyG, fredi_)
3. - 4. {#Česká Republika} Famous (pixeL_-, phixerino, embaa, confie, kUTNAK, faytron)

A co Vy? Už jste se svým týmem registrovaní do další kvalifikace? Druhá kvalifikace v pořadí staruje opět v neděli 11. 1. 2015 od 19:00 hodin.