Přejít k hlavnímu obsahu

PSG Esports představují svůj LoL tým

14. 12. 2016 | 20:14 League of Legends
Esportový klub pojmenovaný po slavném Paris Saint-Germain v čele s YellOwStaRem po dlouhém vyčkávání konečně odhalil svoji League of Legends sestavu. Splnila očekávání?
Výchozí obrázek

Esportový klub pojmenovaný po slavném Paris Saint-Germain v čele s YellOwStaRem po dlouhém vyčkávání konečně odhalil svoji League of Legends sestavu. Splnila očekávání?

Už nějaký pátek se na zahraničních fórech spekulovalo zejména o příchodu korejské dvojice Pilot a Blanc. V neskutečném hype videu byla nová sestava představena a dva hráči příchozí z Jin Air Green Wings papírově převyšuje zbylé spoluhráče. V evropské Challenger Series se po boku této carry dvojice přestaví Steve na topu, Kirei v jungli a Sprattel jako support.

Prezident PSG Esports Bora 'YellOwStaR' Kim a nejlegendárnější evropský support jistě ví co dělá a co se nedá této sestavě upřít, tak je velký potenciál. Ten je totiž podpořen možnými prostředky nejen na hráčské obsazení a my věříme, že Kim vybral do svých řad jen to nejlepší. Pokud se chcete přidat k vlně #PSGHYPE, mrkněte na zmíněné oznamovací hype video!

Sestava PSG Esports pro Challenger Series:

{#Francie} Etienne 'Steve' Michels - Top Laner
{#Nizozemsko} Thomas 'Kirei' Yuen - Jungler
{#Korejská republika} Jin 'Blanc' Sung-min - Mid Laner
{#Korejská republika} Na 'Pilot' Woo-Hyung - AD Carry
{#Švédsko} Hampus 'Sprattel' Abrahamsson - Support

Štítky: PSG Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.