Přejít k hlavnímu obsahu

Pyctophobia se stěhuje pod křídla Gunrunners

22. 10. 2017 | 20:13 Counter-Strike 2
Gunrunners nakonec chybět na letošním MČR nebudou a to díky nové CS:GO sekci.
Výchozí obrázek

Gunrunners nakonec chybět na letošním MČR nebudou a to díky nové CS:GO sekci.

Mistrovství České republiky je pro mnoho domácích klubů alfou omegou a partneři neradi vidí, když právě jimi podporovaný tým na jednom z vrcholů sezóny absentuje. Stejně to mají i v Gunrunners, jejichž sekce propadla pořadím MČR klasifikace v CS:GO na první nepostupovou příčku, čímž byla sezóna plná smůly zakončena. Již po Mistrovství Slovenska bylo jasné, že tým Michala 'leckr' Kadlíčka nebude nadále součástí této organizace, ta však pokračuje dál. Trvalo to pouze týden a nová pětice i s trenérem míří pod křídla Gunrunners, kteří na MČR chybět nebudou.

Bývalá sekce Gunrunners se po neúspěchu na CLAN Cup Summer a Mistrovství Slovenska propadla až za Pyctophobii, která vítězstvím na první jmenované akci a ještě překvapivějším třetím místem z MSR rázem poskočila mezi postupující týmy. Kapitánovi Alexi 'wap0' Klučkovi loni uteklo MČR kvůli zdravotním potížím, letos v Brně chybět nebude a to právě v barvách Gunrunners, ačkoliv to vypadalo, že hráči pojedou na sebe a pod žádnou organizaci nezamíří.

Vítězné složení dnešních Gunrunners.AOC z XPG C-LAN Cup Summer 2017 (Ilustrační foto)

Kdo je tedy součástí nových GRS.AOC? Kromě kapitána uvidíme v akci i bronzového medailistu z loňského Mistrovství ČR Juraje 'kutnass' Kútného. Tito dva borci letos tvořili spolu s Filipem 'K1-FiDa' Dvořákem jádro týmu a v průběhu sezóny se k nim přidal Richard 'abnorse' Blaško a Matěj 'thieff' Žádník. Šestým a neméně důležitým článkem je Matej 'hed0r' Čerňanský, který se taktéž s týmem z minulosti moc dobře zná. Od této sestavy jsme mohli na MSR 2017 vidět opravdu zajímavé podání hry, díky kterému Pyctophobia poslala domů bez medaile mimo jiné i eSubu.

Na MČR se budeme poctivě připravovat, rozhodně nechceme nic podcenit. Nálada je v týmu velmi dobrá, taková dost přátelská. Do Brna jedeme jednoznačně s tím, že chceme všechny na MČR překvapit, nejlépe tak, jako jsme je překvapili na MSR!

- Alex 'wap0' Kľučka, kapitán týmu

Nynější složení Gunrunners.AOC:

{#Slovenská Republika} Alex 'wap0' Kľučka
{#Slovenská Republika} Juraj 'kutnass' Kútny
{#Česká Republika} Filip 'K1-FiDa' Dvořák
{#Česká Republika} Matěj 'thieff' Žádník
{#Slovenská Republika} Richard 'abnorse' Blaško

{#Slovenská Republika} Matej 'hed0r' Čerňanský

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.