Přejít k hlavnímu obsahu

PZL II: eXtatus jsou o bod v čele před eSubou

11. 9. 2016 | 21:58 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

PLAYzone CS:GO liga

V pořadí již devátý hrací týden II. PLAYzone CS:GO ligy běží a opět máme připravený živý přenos s komentářem Ondřeje "Lelek" Kvardy. V akci budou tři velcí kandidáti na postup na LAN finále a aktuálně tři nejlepší týmy dle aktuálního pořadí. Od osmi hodin se utkají dva dlouhodobě nejlepší celky u nás, a také velcí rivalové, eSuba a eXtatus. Druhý jmenovaný se o hodinu později utkají s největším překvapením ligy, bývalým Iron Branch, dnešním Fraternitas.

UPDATE: RoG.eXtatus již dohnal v počtu zápasů eSubu a i když právě proti ní dnes na mapě de_cache eXtatus podlehl 7:16, v čele ligy má jednobodový náskok. O další dvě postupová místa se poperou Fraternitas, Inside Games a eEriness, kterým chybí ještě více zápasů.

Štítky: PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.