Přejít k hlavnímu obsahu

PZL II: Matty končí první, FTS bez postupu!

12. 9. 2016 | 18:56 Hearthstone
Výchozí obrázek

Vyvrcholení jak má být, stejně jako čtyři měsíce zpátky. Tehdy postoupil z prvního místa PLAYzone Hearthstone ligy Faeli, tentokrát si první místo odnese jeden z dvojice Thinny, Matty. Právě Faeli naopak bude dnes bojovat o postup - pokud se nechce spoléhat na štěstí, bude muset právě Mattyho porazit. Mimo něj se o dvě zbývající postupová místa poperou Naturelord, jenž už má dohráno vše, a Wiarnot se svou stíhací jízdou, další trojice je již bez šance.

Závěrečný program startuje v klasických 19:00, kdy nastoupí Thinny proti Wiarnotovi, následovat bude duel spoluhráčů z Fraternitas (meyger vs. GIFO) a závěrem programu bude zmíněný šlágr Mattyho proti Faelimu. Od 22 hodin proběhne vyhlášení a oznámení celkového pořadí základní části PZL II. To vše živě na streamu PLAYzoneTV s CzechCloudem a Horacziem.

UPDATE: Čtrnáct kol je za námi a s deseti výhrami se vítězem základní části stává Matyáš "Matty" Kalužný, nejnovější akvizice týmu Inside Games. Spolu s ním uvidíme na říjnovém LAN finále Thinnyho, Faeliho a Wiarnota, který díky dvěma těsným vítězstvím v závěrečném dni těsně přeskočil NatureLorda, jenž se se svými dvěma spoluhráči seřadil od pátého místa.

Štítky: PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.