Přejít k hlavnímu obsahu

Quietus Day LAN - již tento prosinec?

Možná jste již slyšeli o největší LAN party na Moravě – LANce Quietus Day – které ostatně dnes vyšlo movie (viz newska od IP). Pro velký zájem a celkový úspěch této akce se pořadatelé Jan „Johny_Walker“ Čevela a Michael „F4ck_Sw3nN7“ Lapčík rozhodli udělat její pokračování – Quietus Day 2, jež by se mělo konat již tento prosinec. Podrobnosti a anketa jsou na webu uvedeném ve zdroji.
Výchozí obrázek
Možná jste již slyšeli o největší LAN party na Moravě – LANce Quietus Day – které ostatně dnes vyšlo movie (viz newska od IP). Pro velký zájem a celkový úspěch této akce se pořadatelé cze Jan „Johny_Walker“ Čevela a cze Michael „F4ck_Sw3nN7“ Lapčík rozhodli udělat její pokračování – Quietus Day 2, jež by se mělo konat již tento prosinec. Podrobnosti a anketa jsou na webu uvedeném ve zdroji.

Jak jsem již zmiňoval, jde o největší BYOC LAN na Moravě – hraje se v kulturním středisku v Míkovicích u Uherského Hradiště, kde je již zajištěno místo pro 120 hráčů. Samozřejmostí je Sleeping Area, záchod a bufet.

Na turnaji se určitě budou hrát tyto hry: Counter-Strike 1.6, FIFA '08, Warcraft 3: TFT. O dalších hrách se rozhodne již brzy v anketě na webu této akce – můžete svým hlasem prosadit i svou oblíbenou hru.

Vstupné pro hráče je 200 Kč / osoba.

Vyzpovídal jsem pořadatele akce – Johny_Walkera:

Ahoj. Mohl by ses pro začátek představit pro ty, kdo tě neznají?

Jmenuji se Jan "Johny_Wallker" Čevela a jsem jeden ze dvou zakladatelů a taky admin lanpárty Quietus-day. Pro případné fanynky: jsem zadaný.

Jak jsi se vůbec dostal k pořádání této akce? Proč ji vlastně pořádáš, prestože z jejího pořádání nic nemáš?

Jednoho krásného dne když sem se stavil k Michaelovi "Swenny" Lapčíkovi z jedné místní lanpárty, tak jsme to začali probírat a došli k závěru, že bychom se mohli pokusit o něco podobného. Nakonec z toho vyplynula tahle mega akce. Ad důvody: Jde o tu atmosféru těch lidí, to zapálení do hry. A vůbec tak celkově.

Jak bys zhodnotil průběh a vůbec celý první Quietus Day?

Nato, že to byla naše první lanpárty, jsem hodně spokojen. Vše probíhalo tak, jak jsme chtěli, tedy až na pár detailů

Co nabízí tato LANka hráčům?

Tak za prvé je to skvělá atmosféra, která na lance panovala po celou dobu akce díky hráčům. Za druhé jsou to ceny, které jsou hodně lákavé. Sponzoři lanpárty jsou hodně štědří

Jaká je dotace této LAN párty?

Dotace na tuhle lanku neni ještě upřesněna, ale určitě nebude menší než na předešlé akci. Ta byla na ceny cca 40 000.

Co s Quietusem plánujete do budoucna?

Určitě ji chceme zvýraznit. Co se týče prostředí, tak se pokoušíme oslovit nějakou společnost s klimatizací.

OK. Díky za rozhovor.

Informace najdete na webu ve zdroji.