Přejít k hlavnímu obsahu

Reason Gaming v rozpadu

22. 9. 2013 | 23:55 League of Legends
Reason Gaming ohlašují rozpad týmu kvůli školním povinnostem, nedlouho poté, co je opustil mladý Nor Tri 'k0u' Tin Lam.Reason Gaming v poslední době měli několik úspěchů, mezi něž patřilo například druhé místo na i49. Netrvalo dlouho a opustil je mladý talent Tri 'k0u' Tin Lam z Norska, jehož nahradil Lars 'Agent' Prußmeier na postu junglera.
Výchozí obrázek

Reason Gaming ohlašují rozpad týmu kvůli školním povinnostem, nedlouho poté, co je opustil mladý Nor Tri 'k0u' Tin Lam.

Reason Gaming v poslední době měli několik úspěchů, mezi něž patřilo například druhé místo na i49. Netrvalo dlouho a opustil je mladý talent Tri 'k0u' Tin Lam z Norska, jehož nahradil Lars 'Agent' Prußmeier na postu junglera.

Od té doby se účastnili Quietus-Day, kde porazili eSubu ve finále, později však na ESL akci na Adviku 2013 prohráli proti stejnému týmu. Na mezinárodní scéně se před pár týdny objevili na veleakci, kde se kromě League of Legends hrál i například Counter-Strike: Global Offensive turnaj, DreamHack Bucharest.

Tam však tým pohořel hned ve čtvrtfinále proti jejich dlouhodobým rivalům z Copenhagen Wolves, proti kterým prohráli i výše zmíněný Insomnia 49. Včera však tým oznámil rozpad skrz Facebook stránky dvojice hráčů s důvodem, že většině hráčům začíná škola a to pro ně znamená málo času na trénink.

Pavel 'Mozilla' Klaban na Facebooku oznámil následující:

"Yo, jak nekteri z Vas vi tak 3 hraci z RG nastupuji na Universitu to konkretne ja, Bimbo a Kazmitch. Cekali jsme na rozvrhy abychom vedeli jak moc to ovlivni nase pusobeni s moznosti, ze se to podari nejak po DH utahnout, ale i s moznosti, ze se to utahnout nepodari. Bimbo ma rozvrh asi nejhorsi, ktery mu nedovoluje hrat vubec, Kazmitch co si pamatuju by mohl hrat asi nejak jen o vikendech. 

S timto tedy Reason Gaming jako team asi zkonci a nezucastni se MCR v rijnu.

Co se mne tyce, muj rozvrh to tak zatim vypada dobre takze ja s hranim nekoncim takze aktivne hledam tym se kterym se chci stale pohybovat v popredi evropske sceny tak jak se RG dokazalo pohybovat. Vypadato, ze na MCR se ale nakonec podivam jako toplane pro Owdowowaczuw tym s tim, ze to neni muj staly tym, je to jen abych si tam zahral tak for fun, potkat lidi a tak znate to  

Nevidim moc duvod byt nejak zklamany nebo delat nejaky overhype, my jsme v RG toto tema se skolou a casem resili tolikrat a vsichni chteli hrat pospolu diky cemuz jsme byli schopni odehrat jeste 2 velke lanky v zahranici, ale bohuzel jsme hraci, kteri nejdou all-in do gaming kariery takze skola byla prednejsi :) GL HF"

Bývalá sestava Reason Gaming

{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban
{#Česká Republika} Martin 'Kazmitch' Hamalčík
{#Česká Republika} Marek 'Bimbo' Hanuš
{#Česká Republika} Tomáš 'Nardeus' Maršálek
{#Německo} Lars 'AgentPrußmeier

Zdroj: Facebook stránka Pavel "Mozilla" Klaban