Přejít k hlavnímu obsahu

RecoNs prechádza pod Skyriders

3. 3. 2007 | 16:30 Counter Strike 1.6
Pred nedávnom sme vás informovali o návrate legendárneho klanu recoNs a dnes vám prinášam informácie o zániku tohto klanu. Možno ste sa zľakli, že prečo už zánik, totiž celý klan recoNs prechádza pod multiklan Skyriders, ktorý bol bez CS 1.6 sekcie potom čo hráči prestúpili do konkurenčného klanu nEophyte. Novú zostavu ste mohli vidieť v akcí v nedávnom showmatachi , ktorý ste mali možnosť sledovať prostredníctvom PG24 a samozrejme našej HLTV. V tomto zápasu zvíťazil skúsenejší team nEophyte, ktorý vyhral na obidvoch mapách (de_dust2 a de_inferno). Ak vás zaujíma, prečo sa rozhodli recoNs prejsť pod krídla Skyriders, mám pre vás vyjadrenie manažéra novej CS 1.6 Skyriders, Petra "Petrajsa" Vejvalkala.H1tachi: Prečo ste sa rozhodli prejsť pod multiklan Skyriders? Aké výhody vám prinesie tento prechod?Petrajs: Myslím, že hlavní důvod je zřejmý. Jde především o zázemí, které u recoNs bylo nulové a bylo by velmi složité jej budovat od nuly. Proto když přisla nabídka od SkyRiders, rozhodování nebylo až tak těžké. Já se budu snažit nejen o co nejlepší chod CS sekce, ale budu se snažit i pomáhat vedení s chodem celého multiclanu.Neostáva mi nič len popriať novej CS sekcii Skyriders veľa úspechov a dúfam, že tento klan bude schopný konkurovať špičke na Slovensku a v Čechách. GL HF.Aktuálna zostava Skyriders: Daniel "limp" Nikolov Tomáš "gAnksta" Kozar Petr "kac0r" Olma David "Selby" Hloch Milan "hitman" Kučera Jan "J6" Pandula Petr "Petrajs" Vejvalka (manažér)Zdroj: http://www.skyriders-team.com/
Výchozí obrázek


Pred nedávnom sme vás informovali o návrate legendárneho klanu recoNs a dnes vám prinášam informácie o zániku tohto klanu. Možno ste sa zľakli, že prečo už zánik, totiž celý klan recoNs prechádza pod multiklan Skyriders, ktorý bol bez CS 1.6 sekcie potom čo hráči prestúpili do konkurenčného klanu nEophyte.


Novú zostavu ste mohli vidieť v akcí v nedávnom showmatachi , ktorý ste mali možnosť sledovať prostredníctvom PG24 a samozrejme našej HLTV. V tomto zápasu zvíťazil skúsenejší team nEophyte, ktorý vyhral na obidvoch mapách (de_dust2 a de_inferno). Ak vás zaujíma, prečo sa rozhodli recoNs prejsť pod krídla Skyriders, mám pre vás vyjadrenie manažéra novej CS 1.6 Skyriders, Petra "Petrajsa" Vejvalkala.

H1tachi: Prečo ste sa rozhodli prejsť pod multiklan Skyriders? Aké výhody vám prinesie tento prechod?
Petrajs: Myslím, že hlavní důvod je zřejmý. Jde především o zázemí, které u recoNs bylo nulové a bylo by velmi složité jej budovat od nuly. Proto když přisla nabídka od SkyRiders, rozhodování nebylo až tak těžké. Já se budu snažit nejen o co nejlepší chod CS sekce, ale budu se snažit i pomáhat vedení s chodem celého multiclanu.

Neostáva mi nič len popriať novej CS sekcii Skyriders veľa úspechov a dúfam, že tento klan bude schopný konkurovať špičke na Slovensku a v Čechách. GL HF.

Aktuálna zostava Skyriders:
Daniel "limp" Nikolov
Tomáš "gAnksta" Kozar
Petr "kac0r" Olma
David "Selby" Hloch
Milan "hitman" Kučera
Jan "J6" Pandula

Petr "Petrajs" Vejvalka (manažér)

Zdroj:
http://www.skyriders-team.com/