Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL Finals: ML berou zlato!

31. 3. 2017 | 23:18 League of Legends
Výchozí obrázek

Majestic Lions {#Česká Republika}
vs.
{#Česká Republika} Inside Games

Michal odstranovac Duchoň
 {#Slovenská Republika}
David Jejky Jakubec {#Česká Republika}
Marek humanoid Brázda {#Česká Republika}
Matúš Neon Jakubčík {#Slovenská Republika}
Václav Vasked Benda {#Česká Republika}



{#Slovenská Republika} Martin Necromartin Jucha
{#Česká Republika} Jiří Sawyor Libánský
{#Česká Republika} Ondřej Ordno Prachař
{#Česká Republika} Patrik SHERIFF Jírů
{#Česká Republika} Ondřej MjrDee Hrneček

2 

 0

Souboj dvou neporažených, tak by se dalo popsat finálové klání ROG COOL ligy. Pokud bychom měli hodnotit šance Majestic Lions a Inside Games čísly, absolutní neporazitelnost hraje do karet zkušené lví smečce; až na Vaskeda jde o sestavů mistrů České republiky.

V aktuálním stavu domácí scény se dá říci, že jde o nabité finále, ve kterém se utkají dva opravdu nejlepší týmy. Inside Games svoji pozici potvrdili také v semifinále proti eXtatus a i když v průběhu ligy ztratili jednu hru se slabšími soupeři, tohle si již nyní dovolit nemohou. Majestic Lions jedou na ROG COOL Finals s jediným cílem, a to pozvednout pohár nad hlavu.

Velké finále odstartuje v sobotu 11:00, kdy můžete těšit na oblíbené hlasy Pavla "Mozilla" Klaban a Petra "Xnapy" Jiráka a další známé tváře na analyst desku. Ani jeden z týmů nedá svému soupeři nic zadarmo a proto si troufáme tvrdit, že půjde o nádhernou BO3 sérii! Ať už dorazíte přímo do Prahy - Holešovic nebo pouze na online stream, těšíme se na vaši podporu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.