Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: Sobotní finále dvou favoritů

30. 3. 2017 | 18:44 League of Legends
Výchozí obrázek

Desítky týmů bojovaly, aby se 1. dubna do Prahy podívaly. Pod světla reflektorů se však na stage ukáží jen ti opravdu nejlepší. ROG COOL Finals je tady! Celá soutěž se po kvalifikační a následné hlavní fázi dostala až k závěrečným bojům, kdy se v sobotu dozvíme premiérového šampiona ROG COOL ligy. Aby toho nebylo málo, do finále s hlavní cenou 20 000 Kč se probojovali dva největší favoriti, kteří na své pouti do Malé sportovní haly nezaváhali.

O jaké ceny nejlepší týmy na ROG COOL Finals hrají?

  • 1. místo - 250 MČR bodů + 20 000 Kč
  • 2. místo - 200 MČR bodů + 10 000 Kč

Majestic Lions {#Česká Republika}
vs.
{#Česká Republika} Inside Games

Michal odstranovac Duchoň
 {#Slovenská Republika}
David Jejky Jakubec {#Česká Republika}
Marek humanoid Brázda {#Česká Republika}
Matúš Neon Jakubčík {#Slovenská Republika}
Václav Vasked Benda {#Česká Republika}



{#Slovenská Republika} Martin Necromartin Jucha
{#Česká Republika} Jiří Sawyor Libánský
{#Česká Republika} Ondřej Ordno Prachař
{#Česká Republika} Patrik SHERIFF Jírů
{#Česká Republika} Ondřej MjrDee Hrneček

Dosavadní výsledky:
2:0 vs. K. Princezny
2:0 vs. eXtatus
2:0 vs. myRevenge

Dosavadní výsledky:
2:1 vs. ROX Tigers KR
2:0 vs. myRevenge
2:0 vs. eXtatus

Hlavní části soutěže přívitala nejlepších osm týmů, jež si to následně rozdaly ve Swissu. Mezi účastníky byly i různé mixy či méně známější sestavy, které ač se snažíc kousat, na příčky zaručují prizemoney to nebylo. Peněžní odměny si tak rozdaly čtyři kvalifikační vítězové.

Celý průběh soutěže reflektoval aktuální stav na domácí scéně. Úřadující mistři České repbuliky Majestic Lions (dříve Fraternitas) to do finále dotáhli bez ztráty jediné hry, nestačil na ně ani tým myRevenge v semifinále, jehož čeká souboj o třetí místo proti eXtatus. Tento tým naopak chtěl vrátit Inside Games nedávné porážky, ale ani tentokrát se to nezdařilo.

Sobotní finále v Praze - Holešovicích hostí duel Majestic Lions proti Inside Games, v němž půjde o reprízu březnové Topgaming LAN, kde si Majestátní Lvi nenechali ujít vítězství. Bude průběh totožný i o víkendu? Celým finále vás 1. dubna v Malé sportovní hale provedou oblíbené hlasy Petra "Xnapy" Jiráka a Pavla "Mozilla" Klabana, bez kterých by to nebylo pravé finále. Ať už v sobotu dorazíte na místo nebo budete fandit na streamu, těšíme se na vaši podporu!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.