Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: Universe čtvrtým týmem play-off

18. 9. 2017 | 22:18 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Play-off celé soutěže se nám blíží, to proběhne 23. a 24. září, vyvrcholení ROG COOL ligy na Vodafone YOU FESTu o týden později. Boje vrcholí a abychom se mohli posunout do závěrečné ligové části, zbývá nám odehrát poslední zápas. Alza.eXtatus, eSuba a eEriness E-BLUE postoupili se skórem 3:0 a 3:1, s opačným jsou z kola venku Necroraisers, Eclot Gaming a Majestic Lions. Marvo Esports a Trust.Universe zbývají, zápas o všechno je čeká v pondělí od 20:00.


Marvo Esports {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} Trust.Universe
file {#Česká Republika}
Fraged {#Česká Republika}
DKN {#Česká Republika}
MAXX {#Slovenská Republika}
ecko {#Slovenská Republika}

Pondělí
20:00

Skóre
2-2

{#Česká Republika} Lastík
{#Slovenská Republika} LucasP
{#Česká Republika} Levi
{#Slovenská Republika} The eLiVe
{#Slovenská Republika} KETUBOR
16  12
9  16
14  16
MVP zápasu: Lukáš LucasP Pócsik - 69:10:50, K/D 1.38, KPR 0.83

Hráči MARVO Esports změnili organizaci, Trust.Universe se potýkali s nekompletní sestavou. Problémy v obou táborech jsou již minulostí a rematch zápasu třetího kola swiss části je před námi. Tehdy si sestava Fraternitas ještě s Notuudem a Pechynem, který následně utekl do eSuby, poradila s UNI 16:14 a 16:8 na mapách Overpass a Train. Nutno dodat, že až nyní jsou Universe kompletní a pokud nebude muset opět zaskočit zyored za KETUBORa a do akce nastoupí plné složení, těšit se můžeme opravdu na napínavý zápas.

Oba týmy se ke skóre 2-2 dostaly zaslouženě, dále však postoupí jenom jeden. Tipem redakce je těsná bitva na Train a Mirage, která nakonec dopadne pro MARVO.


Přijdete fandit na stream? Vaši oblíbenci potřebují podpořit jako nikdy předtím. Těšit se na vás bude Ondřej 'Lelek' Kvarda a Marek 'shadye' Hovanec. Twitch.TV, ve 20:00 na značkách!

Štítky: ROG COOL Liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.