Přejít k hlavnímu obsahu

RoG Masters #4: Známe účastníky ASUS Finals

15. 12. 2015 | 12:14 League of Legends
V průběhu posledních týdnů se konala čtvrtá sezóna ligy od Hitpointu s názvem RoG Masters. Nejlepší čtyři týmy z této soutěže se probojují na ASUS FINALS 9 konající se tento víkend.
Výchozí obrázek

V průběhu posledních týdnů se konala čtvrtá sezóna ligy od Hitpointu s názvem RoG Masters. Nejlepší čtyři týmy z této soutěže se probojují na ASUS FINALS 9 konající se tento víkend.

Do ligy RoG Masters se utkalo osm českých a slovenských týmů působící v těch nejznámějších domácích organizací. Účast byla opravdu nabitá a ve velké konkurenci si po 14 zápasech v základní části nakonec přímý postup na ASUS Finals vybojovala dvojice Dark Tigers, Fraternitas s 11 respektive 10 výhrami. Na tabulku základní části se můžete podívat zde.

O další dva sloty na ASUS Finals se utkaly týmy na třetím až šestém místě. Ve vzájemných duelech nakonec byly shodným výsledkem 2:1 úspěšnější eXtatus a Inside Games, kteří se tak ve Svitavách utkají proti přímým postupujících. V semifinále uvidíme duel eXtatus s Fraternitas, na Inside Games čekají Dark Tigers. Už nyní je tak jisté, že eSuba titul z RoG Masters neobhájí.

ASUS FINALS 9 - LEAGUE OF LEGENDS
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Česká Republika} Dark Tigers--   
  {#World}TBA-- 
{#Česká Republika} Inside Games--   
    {#World}TBA
{#Česká Republika} Fraternitas--  Vítěz
  {#World}TBA-- 
{#Česká Republika} eXtatus--   
 

Celá akce ASUS FINALS 9 se uskuteční o předvánočním víkendu 19. až 20. prosince. Kromě League of Legends uvidíme ve Fabrice Svitavy zápasy také v CS:GO nebo Hearthstone. Na portálu PLAYzone.cz vám přineseme kompletní coverage, takže zůstaňte naladěni!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.