Přejít k hlavnímu obsahu

Scarra končí jako hráč u Dignitas!

25. 3. 2014 | 22:36 League of Legends
Americký tým Dignitas se loučí se svým dlouholetým midařem.William 'Scarra' Li působil u Dignitas už dva a půl roku, nyní se bohužel jako hráč rozhodl stáhnout. Scarra by se dal označit za člověka, díky kterému mělo Dignitas pořádné jméno. V dřívějších dobách například jeho Katarina byla opravdu zastrašující, nyní je však dost možná nadobro konec jeho herní kariéry.
Výchozí obrázek

Americký tým Dignitas se loučí se svým dlouholetým midařem.

William 'Scarra' Li působil u Dignitas už dva a půl roku, nyní se bohužel jako hráč rozhodl stáhnout. Scarra by se dal označit za člověka, díky kterému mělo Dignitas pořádné jméno. V dřívějších dobách například jeho Katarina byla opravdu zastrašující, nyní je však dost možná nadobro konec jeho herní kariéry.

Scarra se rozhodl stáhnout ze základní sestavy Dignitas a nadále bude s týmem žít a pomáhat jako trenér a případný náhradník. Náhradou tohoto skvělého hráče bude nyní již bývalý midař amatérského týmu compLexity Red Greyson 'Goldenglue' Gilmer. Příchod tohoto hráče je první změnou od konce loňského roku, kdy tým opustil Patoy a KiWiKiD se přesunul na pozici supporta.

Nynější sestava Team Dignitas:

{#Spojené státy americké} Cruz 'Cruzerthebruzer' Ogden - Top Laner
 Alberto 'Crumbzz' Rengifo - Jungler
{#Spojené státy americké} Greyson 'goldenglue' Gilmer - Mid Laner
{#Spojené státy americké} Michael 'Imaqtpie' Santana - Marksman
{#Spojené státy americké} Alan 'KiWiKiD' Nguyen -Support

Štítky: Dignitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.