Přejít k hlavnímu obsahu

Scéna sestavila žebříček top týmů

16. 8. 2015 | 22:15 Counter-Strike 2
Dohady v tomto roce před neustále se blížíčím mistrovství možná na chvíli utichnou. V reakci na komentáře a stále se sílící dohady o tom, kdo je jasná jednička nebo kdo je v top desítce týmů na naší scéně, by mohlo být dohadům konec. Playzone pro Vás sestavil žebříček top teamů naší scény! 
Výchozí obrázek

Dohady v tomto roce před neustále se blížíčím mistrovství možná na chvíli utichnou. V reakci na komentáře a stále se sílící dohady o tom, kdo je jasná jednička nebo kdo je v top desítce týmů na naší scéně, by mohlo být dohadům konec. Playzone pro Vás sestavil žebříček top teamů naší scény! 

Anketa samotná nebyla odborná (odbornou anketu sestavují většinou lidé z portálů a nebo neutrální lidé podílející se na rozvoji sportovního odvětí), ale vznikla mezi samotnými týmy. Pokusili jsme se pro vás oslovit všechny herní organizace, které se nacházejí na prvních 10 příčkách bodování MČR a mají tedy největší šanci na postup do velkého finále. Víme, že je řada týmů stále proměnlivých a hráči se v sekcích střídají jak na běžícím pásu, pravdou ale je, že body mají nasbírané. A abychom úplně obhájili autentičnost žebříčku, který složila samotná scéna a body si přerozdělovaly samotné týmy, tak se omlouváme týmu BEASTS, jenž na úkor Fraternitas a jejich vysokému zisku bodů, z žebříčku vypadl. Tato situace bohužel vznikla i díky výkonům Fraternitas, kteří mají dobré výsledky i v zahraničí a stále jsou jedny z mnoha aspirantů na účast na finále MČR. Nic to ovšem nemění na tom, že BEASTS jsou stále 10. v žebříčku MČR a stále mají o dost výraznější šanci na účast při finále, než zmínění Fraternitas. Netřeba zmiňovat, že v týmu Beasts působí známí a kvalitní hráči jako třeba jAPKOo nebo Dev1 a že určitě do MČR kvalifikace ještě výrazně promluví. 

Jste sami zvědaví, kdo se jak umístil? předem prozradíme, že mezi sebou soupeřily týmy eSuby a Fraternitas (bývalí nEophyte). Tyto dva celky mají úctyhodné jméno na scéně a ani jejich soupeři se jim nebáli dát vysoké ohodnocení. Počet bodů u sestav pak klesal na základě toho, jak často jsou aktivní a jak často se účastní turnajů například tady na PZ nebo jiných offline akcí (samotný žebříček MČR naleznete zde). 

Jakými pravidly se anketa řídila? Body přiřazovali samotní zástupci herních organizací zmíněných v žebříčku a pokud se nepodařilo sehnat přímo manažment, tak se zkontaktoval kapitán nebo významná persona ze samotné sestavy. Nejlepší tým pak mohl dostat 10 bodů a nejhorší bod 1. Žádná sekce na seznamu nemohla být ohodnocena stejným počtem bodů a zástupci organizací mohli dát té své největší počet bodů. V anketě ovšem chybí 6 bodů, které se jedna z organizací kvůli nestabilitě sekcí rozhodla nepřiřadit. 

Žebříček scény sestavený organizacemi 

1. Fraternitas (98 b.)
2. eSuba.INTEL (90 b.)
3. Cyborg Factory (64 b.) 
4. Monads (55 b.) 
5. Gunrunners (52 b.)
6. Authority Gaming (46 b.)
7. Dark Tigers (45 b.) 
8. Zero Damage (42 b.) 
9. Necroraisers ( 32 b.)
10. Necessarius (17 b.)

Doufám, že se Vám podobné ankety vytvářené nejznámějším a největším herním portálem u nás líbí a na závěr doufáme, že nám napíšete váš názor na to, zda-li je anketa opravdu autentická a věryhodná a co případně změnit do dalšího průzkumu.

Štítky: scéna, žebříček