Přejít k hlavnímu obsahu

SCORE 199 v prodeji od čtvrtka 2.9.!

6. 9. 2010 | 13:58 Všechny hry
Tento týden vyšlo již 199. herního časopisu Score. Čtenáři i čtenářky se mohou těšit mimo jiné na recenzi tolik očekávané hry Mafia II, StarCraft 2 nebo Need For Speed World. Nechybí ani tématický článek o hře Deus Ex nebo hned několik plných her.Obsah čísla 199Plné hry: GOBLIIINS 1 až 4 (tři retro díly stařičké adventury a čtvrtý nový díl), FANTASY WARS (propracovaná tahová strategie) a střílečka SNAJPER.
Výchozí obrázek

Tento týden vyšlo již 199. herního časopisu Score. Čtenáři i čtenářky se mohou těšit mimo jiné na recenzi tolik očekávané hry Mafia II, StarCraft 2 nebo Need For Speed World. Nechybí ani tématický článek o hře Deus Ex nebo hned několik plných her.

Obsah čísla 199

Plné hry: GOBLIIINS 1 až 4 (tři retro díly stařičké adventury a čtvrtý nový díl), FANTASY WARS (propracovaná tahová strategie) a střílečka SNAJPER.

Hlavní recenze: Mafie 2, RUSE, Puzzle Quest 2, Kane and Lynch 2, Starcraft 2, Need for Speed World, Alter Ego a další

Hlavní článek: Velká recenze Mafie 2 včetně krátkých rozhovorů s více než deseti vývojáři. Chcete vědět, kdo za touhle hrou stojí?

Zoomy a preview: Velké články o Deus Ex Human Revolution (včetně exkluzivního rozhovoru) a BioShock Infinite, dále nemalý report z kolínského GamesComu včetně preview Diablo 3, Shogun 2, Crysis 2 a dalších.

SCORE 199 nesmíte minout. Dvě z nejočekávanějších her posledních let, skvělé plné hry - znáte lepší způsob, jak začít nový školní rok?

Herní časopis Score se stává partnerem portálu PLAYzone.cz a jednotlivá čísla budete moci vyhrát v našich pravidelných soutěžích ať už na webu, v PLAYzoneTV nebo na našem Facebooku.

Obálka čísla 199

Score 199

Zdroj: score.cz
Štítky: Score