Přejít k hlavnímu obsahu

SCORE 249 je v prodeji!

13. 11. 2014 | 08:21 Všechny hry
Do prodeje se právě dostal už 249. díl herního magazínu SCORE a jako vždy je o co stát! Pokud máte předplatné nebo si „skóréčko“ vyzvednete ve své trafice, čekají na vás hned čtyři plné hry: F.E.A.R. 2: Project Origin (v češtině), Harbinger a na Steam pak Planet Alcatraz s Faces of War. V článcích se dočtete o 10 letech s World of Warcraft nebo třeba o dosud vůbec nejlepší hře ze Středozemě - Middle Earth: Shadow of Mordor!
Výchozí obrázek

Do prodeje se právě dostal už 249. díl herního magazínu SCORE a jako vždy je o co stát! Pokud máte předplatné nebo si „skóréčko“ vyzvednete ve své trafice, čekají na vás hned čtyři plné hry: F.E.A.R. 2: Project Origin (v češtině), Harbinger a na Steam pak Planet Alcatraz s Faces of War. V článcích se dočtete o 10 letech s World of Warcraft nebo třeba o dosud vůbec nejlepší hře ze Středozemě - Middle Earth: Shadow of Mordor! Více už napoví přímo tato obálka nebo Facebook stránka SCORE.

Jo a když budete pečlivě sledovat naši Facebook stránku PLAYzone, večer se můžete po čase zase těšit na soutěž o předplatné, takže buďte ve střehu!