Přejít k hlavnímu obsahu

SeMike: S týmom plánujem vyhrávať CZSK lanky

26. 5. 2016 | 16:23 League of Legends
Rozhovorům není konec, tentokrát jsme si vybrali junglera šampionů z eXtatus, mluvíme samozřejmě o šampionech I. PLAYzone LoL ligy.Začneme klasickou otázkou, jaké byly tvé pocity ve chvíli, kdy podruhé ve finále bouchnul nexus?Ahoj. Pocity boli určite fajn, kedže po jednom neúspešnom offline, kde sme bohužial obsadili až druhé miesto, sme sa zase vrátili k zlatým medailám.
Výchozí obrázek

Rozhovorům není konec, tentokrát jsme si vybrali junglera šampionů z eXtatus, mluvíme samozřejmě o šampionech I. PLAYzone LoL ligy.

Začneme klasickou otázkou, jaké byly tvé pocity ve chvíli, kdy podruhé ve finále bouchnul nexus?

Ahoj. Pocity boli určite fajn, kedže po jednom neúspešnom offline, kde sme bohužial obsadili až druhé miesto, sme sa zase vrátili k zlatým medailám.

Doufal jsi vůbec, že druhou finálovou hru ještě dokážete dotáhnout? Přece jen to dlouho vypadalo, že eSuba to v pohodě do třetí hry dotáhne, kde už by to mohlo dopadnout jakkoliv.

Druhá hra sa nám trošku vymkla z pod kontroly, kde som zlyhal akožto jungler a za svoju Nidalee, ktorú som dlho nespamoval v SoloQ, som nebol schopný podať dostatočný výkon. My bad. Rátal som ale s víťazstvom, veril som svojmu teamu.

eXtatus LoL

Co pro tebe a tvůj tým titul jako takový vůbec znamená? V MČR klasifikaci zatím máte samá první místa, připadáte si se spoluhráči jako domácí jednička?

Výsledky to tvrdia ale či sme v CZSK najlepší sa ukáže na akciách, kde to bude každý tryhardiť - ASUS Finals alebo Majstrovstvá ČR.

V semifinále proti Fraternitas slibovala velkou bitvu, ale vy jste byli suverénní. Čekal jsi od vašeho soupeře více? Připravovali jste se na jejich hru nějak konkrétně?

Fraternitas nehrali zle. Nechýbalo veľa v oboch hrách, aby nás dostali, ale overall som možno čakal trošku viac.

Co říkáš na LAN finále jako takové, jak se ti akce celkově líbila?

Akcia si myslím, že dosť dobrá. Strašne malý prize-pool, ktorý je dost dôležitou súčastou, ale hralo sa tam relativne v pohode.

Jaký faktor byl podle tebe rozhodující, že právě vy jste se stali šampiony I. PLAYzone LoL ligy? Týmová hra nebo spíše silné individuality?

Týmová hra & power of friendship. (úsmev)

eXtatus LoL

eXtatus a budoucnost, co aktuálně plánujete? Jaké jsou vaše nejbližší cíle? Neplánujete se podívat třeba i na nějakou zahraniční LAN akci?

S eXtatusom plánujem vyhrávať CZSK lanky.

Na závěr ti ponechávám prostor vyjádřit se ke svým fanouškům či celé domácí LoL scéně.

Dúfam, že nás prídete podporiť na akcie ako ASUS finals a MČR, kde sú fanúšikovia dosť potrebný. Ďakujem za rozhovor.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.