Přejít k hlavnímu obsahu

Sheriff končí v Evropě a posiluje Besiktas

4. 7. 2017 | 08:48 League of Legends
Českých hráčů se v zahraničí toulá několik a svůj přestup nyní zaznamenal Sheriff - do Turecka.
Výchozí obrázek

Českých hráčů se v zahraničí toulá několik a svůj přestup nyní zaznamenal Sheriff - do Turecka.

Zatímco Michal 'zoiren' Zíka se zatoulal z Gambit Gaming přes ruskou Challenger Series do španělských nižších soutěží, tak Matúš 'Neon' Jakubčík nahradil Patrika 'Sheriff' Jírů v Origen.ESP a díky tomu si odbyl svoji premiéru i v Challenger Series. Právě zmíněný Sheriff nedostal šanci si najít nové působiště kvůli nespecifikovanému soutěžnímu banu pro soutěže v Evropě. Ten se však nevztahuje na všechny regiony a český hráč se nyní stěhuje do Turecka.

Sheriff, hráč dříve známý jako Thale, se vydá ve šlépějích Tomáše 'nardeus' Maršálka, jeho novým působištěm se stává Beşiktaş e-Sports Club. Tohle jméno bylo v letošním roce zapovězeno, když byl loni převeden slot pod SuperMassive eSports a nejvyšší soutěž Besiktas nehrál. Právě postup do Turkish Champions League je nyní cílem tohoto týmu, k čemuž by měl dopomoci i Sheriff přicházející na pozici bývalého Fnatic suba Giedriuse 'DoubleG' Dagyse.

Hlavní hvězdou týmu bojujícího v šestičlenné konkurenci o postup je populární navrátilec Mustafa 'Dumbledoge' Kemal Gökseloğlu. Sheriff nahrazují Litevce DoubleG nezůstává v týmu jediným importovaným hráčem, po jeho boku bude na topu pokračovat Švéd Olof 'Flaxxish' Medin.

Sestava týmu Beşiktaş e-Sports Club:

{#Švédsko} Olof 'Flaxxish' Medin - Top Laner
{#Turecko} Can 'Closer' Çelik - Jungler
{#Turecko} Serkan 'LongB' Ülkücü - Mid Laner
{#Česká Republika} Patrik 'Sheriff' Jírů - AD Carry
{#Turecko} Mustafa 'Dumbledoge' Kemal Gökseloğlu 

Štítky: Sheriff, Besiktas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.