Přejít k hlavnímu obsahu

SIRASTER FRAGSHOW 2014 [VIDEO]

21. 8. 2014 | 12:00 Counter Strike 1.6
Tomáš 'SirAster' Kotrla dokončil své dlouhodobě rozpracované movie, které obsahuje fragy jak z posledních let Counter-Strike 1.6, tak z časů, kdy Counter-Strike: Global Offensive převzalo žezlo.Přestože Counter-Strike 1.6 už téměř dva roky není hlavní FPS hrou na poli eSportu, stále se občas zjevují fragmovie ze hry, která po dobu třinácti let kralovala střílečkám v soutěžích po celém světě.
Výchozí obrázek

Tomáš 'SirAster' Kotrla dokončil své dlouhodobě rozpracované movie, které obsahuje fragy jak z posledních let Counter-Strike 1.6, tak z časů, kdy Counter-Strike: Global Offensive převzalo žezlo.

Přestože Counter-Strike 1.6 už téměř dva roky není hlavní FPS hrou na poli eSportu, stále se občas zjevují fragmovie ze hry, která po dobu třinácti let kralovala střílečkám v soutěžích po celém světě.

Jedním z hráčů věrných starší verzi je i Tomáš 'SirAster' Kotrla, kterého jsme mohli vidět v týmech DESTROJERS, fellaz, INSENiA nebo dAklan!. Ten si sám zpracoval následující fragmovie, čítající více než deset minut:

Štítky: SirAster