Přejít k hlavnímu obsahu

SK Prime končí, Mozilla pokračuje s hraním

24. 4. 2014 | 16:26 League of Legends
Překvapující zpráva spatřila dnes odpoledne světlo světa, amatérský tým SK Gaming Prime se totiž rozpadá.
Výchozí obrázek

Překvapující zpráva spatřila dnes odpoledne světlo světa, amatérský tým SK Gaming Prime se totiž rozpadá.

UPDATE: Mozilla na své FB stránce oznámil, že bude pokračovat v hraní! Po Copenhagen Games hlasoval z celé sestavy jako jediný pro to, aby tým dále pokračoval, což znamenalo jasný rozpad. Jako důvody neúspěchů vyjmenoval špatnou komunikaci nebo výkony jednotlivců, které připomínali spíše hru v soloQ. Dle jeho slov má nabídek na nové působiště mnoho, tak se můžeme jen těšit, kde našeho velvyslance uvidíme nyní!


Celek SK Gaming Prime se dal dohromady před několika týdny s vidinou dobývání evropské amatérské scény. Bohužel tento cíl se jim opakovaně nedařil a turnaje se jim nedařily vyhrávat. Sestava SKP byla českou scénou opravdu hodně sledovaná z důvodu toho, že na topu nehrál nikdo jiný než Pavel 'Mozilla' Klaban.

Pokud by na Cph Games SKP postoupili se skupiny, Mozilla by se proti Freezovi utkal. Bohužel to nevyšlo.

Bohužel poslední jiskrou naděje měly být Copenhagen Games, které se odehrály před týdnem. Ani tady se ovšem SKP nedařilo a po překvapivé prohře s n!faculty a následnou prohro i v tie-breakeru jejich cesta turnajem skončila. SK Prime měli před touto offline akcí i bootcamp v prostorech SK Gaming v Německu, ale ani to jim bohužel nepmohlo k lepšímu výsledku.

Dnes odpoledne tedy na svém Twitter účtu manažer sekce Innerflame oznámil rozpad. V krátkém vyjádření také napověděl, že se několik hráčů rozhodlo odejít do herního důchodu. Znamená tohle Mozillův konec na herní scéně? Doufejme, že ne, on sám se ovšem ještě oficiálně nevyjádřil.

Bývalá sestava SK Gaming Prime:

{#Česká Republika} Pavel 'Mozilla' Klaban - Top Laner
{#Nizozemsko} Jacco 'Perry' Broeder - Jungler
{#Německo} Fabian 'Exileh' Schubert - Mid Laner
{#Dánsko} Jesper 'Zvanillan' Svenningsen - Marksman
{#Rakousko} Stefan 'Sixx' Hackl - Support

Zdroj: tryhard.cz
Štítky: mozilla, SK Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.