Přejít k hlavnímu obsahu

Slavní neznámí na Streamu: Freeze

5. 12. 2017 | 14:55 League of Legends
Není sice jediným, ale ve svém oboru toho bezesporu dokázal nejvíce. Aleš "Freeze" Kněžínek sice nemá na kontě největší domácí tituly, o to více má za sebou v zahraničí. Dlouholetá kariéra převážně v LCS, evropské i americké. 23letý rodák z Brna se stal hvězdou dalšího dílu z cyklu Slavní neznámí internetové televize Stream.cz, kde je označován za "prvního Čecha ve světové špičce počítačových her". Freeze se zde rozpovídal o tématech, o kterých dosud příliš nemluvil, ať už z dob svého mládí, objevení talentu či začátku samotné kariéry.
Výchozí obrázek

Není sice jediným, ale ve svém oboru toho bezesporu dokázal nejvíce. Aleš "Freeze" Kněžínek sice nemá na kontě největší domácí tituly, o to více má za sebou v zahraničí. Dlouholetá kariéra převážně v LCS, evropské i americké. 23letý rodák z Brna se stal hvězdou dalšího dílu z cyklu Slavní neznámí internetové televize Stream.cz, kde je označován za "prvního Čecha ve světové špičce počítačových her". Freeze se zde rozpovídal o tématech, o kterých dosud příliš nemluvil, ať už z dob svého mládí, objevení talentu či začátku samotné kariéry. Pokud jste velcí fanoušci hraní počítačových her či scénu sledujete jen okrajově, tento rozhovor můžeme jen doporučit!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.