Přejít k hlavnímu obsahu

Snax, Hyper ve zkušební době v ESC

21. 8. 2013 | 16:11 Counter-Strike 2
Trojice z ESC Gaming Neo-pasha-TaZ budou v nejbližších zápasech zkoušet dvojici známých polských hráčů, jmenovitě Bartosz 'Hyper' Wolny (MaxFloPlay) a Janusz 'Snax' Pogorzelski (GF Gaming).
Výchozí obrázek

Trojice z ESC Gaming Neo-pasha-TaZ budou v nejbližších zápasech zkoušet dvojici známých polských hráčů, jmenovitě Bartosz 'Hyper' Wolny (MaxFloPlay) a Janusz 'Snax' Pogorzelski (GF Gaming).

Filip 'Neo' Kubski a Wiktor 'TaZ' Wojtas byli společně s Jarosławem 'pasha' Jarząbkowskim, který si dal dočasnou pauzu kvůli připravované svatbě, byli bez aktivní pětky už od poloviny července. Tehdy si trojice řekla, že si dají přes léto načas a uvidí, zda se v polských řadách najde dvojka, která by zalátala díru po Jakubovi 'kuben' Gurczynskim a Mariuszovi 'Loord' Cybulskim.

Mezitím se Kubski a Wojtas účastnili Prague Challenge, kde si po těsné bitvě s Natus Vincere dokázali dojít až pro zlato a první cenu €5,000. I přesto, že v týmu měli dva Francouze a jednoho Rusa, se nerozhodli jít do mezinárodního týmu například s opuštěným Ladislavem 'GuardiaN' Kovácsem.


Našla si hvězdná dvojka nové spoluhráče po téměř čtyřech letech? (foto: HLTV.org)

Nedávno totiž do slotu ESC Gaming na SLTV StarSeries VII přišla dvojice Wolny a Pogorzelski, kteří pochází ze zbylých top3 týmů Polska, MaxFloPlay a GF Gaming. Zatím to ale nejsou permanentní hráči ESC, jak se kapitán Wojtas vyjádřil portálu HLTV.org:

"Zkoušíme hráče, naše budoucnost zatím není jistá. Začínají turnaje, které jsme samozřejmě nechtěli vynechat, takže se brzy rozhodneme, kam povedou naše příští kroky." 

Pokud by se ESC rozhodli ponechat sestavu tak, jak bude dnes v 19:00 hrát premiéru proti Ruským Courage v zápasu StarSeries, vypadala by takto:

{#Polsko} Wiktor 'TaZ' Wojtas
{#Polsko} Filip 'Neo' Kubski
{#Polsko} Jarosław 'pasha' Jarząbkowski
{#Polsko} Bartosz 'Hyper' Wolny
{#Polsko} Janusz 'Snax' Pogorzelski

Zdroj: HLTV.org
Štítky: ESC Gaming, TaZ, Snax, pasha, Neo, Hyper