Přejít k hlavnímu obsahu

Šokující zpráva z Norska! UPDATE2

6. 9. 2006 | 16:51
Dnes před polednem se na několika portálech objevila velmi zarážející a jistě pro celou komunitu neočekávaná zpráva. V norské World Cyber Games qualifiers došlo k problémům , které zajista otřesou celou kvalifikací. Mnoho norských týmů očekávalo s napětím další podrobnosti o této nadcházející akci , ale zpráva , která přisla o pár hodin později je určitě posadila zpátky do židlí. Kvalifikace ve hře Counter-Strike 1.6 byla ZRUŠENA
Výchozí obrázek

wcg.gif

Dnes před polednem se na několika portálech objevila velmi zarážející a jistě pro celou komunitu neočekávaná zpráva.

V norské World Cyber Games qualifiers došlo k problémům , které zajista otřesou celou kvalifikací. Mnoho norských týmů očekávalo s napětím další podrobnosti o této nadcházející akci , ale zpráva , která přisla o pár hodin později je určitě posadila zpátky do židlí. Kvalifikace ve hře Counter-Strike 1.6 byla ZRUŠENA.

Nevyšlo zatím ani jedno oficiální prohlášení , ale podle norského portálu NESC za tím stojí nedostatek financí.

Co to znamená ? Především to , že v Itálii neuvidíme mnoho skvělých týmů , které tuto úspěšnou zemi prezentují. Z všechny například nový team mYm nebo wNv.eu nebo i jiní , kterým byla tímto sebrána možnost ukázat se na této obrovské akci.

Nezbývá než čekat na oficiální vyjadření.

*UPDATE*

Kvalifikace by zřejmě měla proběhnout na alternativním , již přiděleném místě. Jelikož ani v tom nejsme o mnoho chytřejší , můžete v blízké době čekat další update.

*UPDATE 2*

Kvalifikace se uskuteční 23.-24. září na náhradním místě v Playz gaming cafe ve Stockholmu. Norské týmy, bez kterých bychom si soutěž mohli jen těžko představit, se tedy přeci jen na WCG objeví.

 

zdroj: www.nip-gaming.com

by infstar!