Přejít k hlavnímu obsahu

SpajKK a jeho konec konec v Dignitas?

1. 4. 2018 | 21:46 PUBG: Battlegrounds
I přesto, že dnešní den je plný žertíků a šprýmů, nyní budeme mluvit naprosto vážně. Oblíbený streamer Martin "spajKK" Beneš dnes ve svém příspěvku oznámil, že jako hráč v Team Dignitas dnes po téměř pěti měsících spolu se zbytkem týmu končí. Co stojí za zrušení PUBG sekce tohoto týmu?
Výchozí obrázek

I přesto, že dnešní den je plný žertíků a šprýmů, nyní budeme mluvit naprosto vážně. Oblíbený streamer Martin "spajKK" Beneš dnes ve svém příspěvku oznámil, že jako hráč v Team Dignitas dnes po téměř pěti měsících spolu se zbytkem týmu končí. Co stojí za zrušení PUBG sekce tohoto týmu?


Jak možná víte, tento tým nebyl jeden z nejúspěšnějších na scéně a ani samotné vedení Dignitas v něm nevidělo žádný potenciál, jak uvedl právě spajKK v jeho statusu na Facebooku:

"Nebylo to nic příjemného, bylo to pro mě celkem šokující, protože to přišlo v dnech, kdy jsem se zrovna stěhoval a měl jsem toho nad hlavu. Náš hlavní manažer nám oznámil, že jako TEAM PUBG v nás nevidí potenciál. S Liquidzem, ani Ziphonem se o tom nechtěli nějak bavit, rozhovor s nimi byl velmi krátký, i když oni byli ti hlavní, kteří většinu času s nimi komunikovali. Já jsem tento rozhovor s vedením vedl cca půl hodiny. Dozvěděl jsem se spoustu informací ohledně celého myšlení vedení, co v nás viděli, nebo neviděli, koho si tak nějak vážili, koho méně. Chtěli mi dát šanci, že si k sobě vyberu další 3 hráče a poskládám svůj tým. Avšak jak mi bylo řečeno, tak v rámci času, peněz a všeho je to pro ně nevýhodný. Když se nad tím zamyslíme, tak než bych někoho vybral, než bych někoho vyzkoušel, tak až za 2,3,4 měsíce by se teprve vidělo, jestli ten tým funguje. Proto pro vedení týmu je mnohem jednodušší nabrat celý tým, který už na scéně funguje a má výsledky."

"Další část rozhovoru se orientovala ohledně streamu. Team Dignitas si mě chtějí nechat jako streamera s tím, že mně nabídli lepší platové ohodnocení než jako hráči."

"Teď už záleží na mně kam se moje cesty budou orientovat a jak se nakonec rozmyslím. Pořád mám srdce hráče a chci bojovat o nejlepší možné pozice v ligách, turnajích, takže veškerý moje cesty se budou orientovat právě tímto směrem. Nabídku být jako streamer pro Dignitas ještě ponechám a uvidím co přijde za nabídky na post hráče."

Kam nyní Martinova cesta povede je už pouze jen na něm. Nabídka "profesionálního streamera" za Dignitas je vskutku zajímavá, ovšem touha po úspěchu je vždy velká. My spajKKovi přejeme mnoho štěstí do budoucna ať už jako hráčovi nebo streamerovi, snad nebude svého rozhodnutí později litovat.

Bývalá sestava PUBG sekce Team Dignitas:

{#Velká británie} Peter "suntouch" Logan
{#Velká británie} Florian "Liquidz" Bruyere
{#Dánsko} Asger "ZiphoN" Storgaard Høffner
{#Česká Republika} Martin "spajKK" Beneš

Zdroj: facebook.com
Štítky: Spajkk, Team Dignitas
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.