Přejít k hlavnímu obsahu

Speciální vydání SCORE 200 je už v prodeji!

8. 10. 2010 | 18:02 Všechny hry
Jubilejní dvousté číslo herního magazinu Score vychází.Kromě průřezu českou herní historií skládající se z 20 plných her v čele s akčním RPG NUMEN: CONTEST OF HEROES, které se mimo jiné inspirovalo legendárním World of Warcraft i Diablem, se můžete těšit na speciální obsah.
Výchozí obrázek

Jubilejní dvousté číslo herního magazinu Score vychází.

Score 200Kromě průřezu českou herní historií skládající se z 20 plných her v čele s akčním RPG NUMEN: CONTEST OF HEROES, které se mimo jiné inspirovalo legendárním World of Warcraft i Diablem, se můžete těšit na speciální obsah.

Páteří časopisu je trojice velmi rozsáhlých a zajímavých témat, mezi kterými vévodí vzpomínání na minulá čísla SCORE! "Obraceli jsme každý list redakčního archivu, abyste s námi mohli zjistit, jak obrovským vývojem náš časopis prošel. Dále jsme po dlouhých redakčních sezeních dali do kupy téma Památné herní momenty, v němž vám přiblížíme kouzelné chvíle, na něž si vždy rádi zavzpomínáme," říká šéfredaktor časopisu Jan Modrák.

Nechybí ani obrovský a náročný herní kvíz o skvělé ceny – ať už pětiletou rentu her od EA zdarma (což bude zhruba 70-80 skvělých her) či spoustu dalších her a trik, ale třeba i o setkání s redakcí! Krom toho se objeví plakát o rozměrech A1 a v časopise najdete i samolepky s motivy SCORE i oblíbených her.

Preview vévodí zejména závodní pecka Need for Speed: Hot Pursuit, recenzím zase Viktorův opus na Civilizaci 5, se dočkáte recenzí her FIFA 11, Halo: Reach nebo hororu Amnesia. Velmi speciální, vzpomínkovou formu má i rubrika Techbox.

A co vy? Co říkáte na jeho obsah a jak byste hodnotili celou éru herních magazínů u nás? Už nové Score máte? Pokud ne, tak ještě dnes najdete na PLAYzone.cz soutěž hned o tři výtisky.

Zdroj: score.cz
Štítky: Score