Přejít k hlavnímu obsahu

Splyce s hvězdnou sestavou do 8. sezóny

10. 12. 2017 | 23:05 League of Legends
Splyce jsou jedním z mála evropských týmů, které mají již potvrzenou soupisku pro rok 2018. Postupně ohlašovali jednotlivé členy sestavy a nyní už jsou kompletní. 
Výchozí obrázek

Splyce jsou jedním z mála evropských týmů, které mají již potvrzenou soupisku pro rok 2018. Postupně ohlašovali jednotlivé členy sestavy a nyní už jsou kompletní. 

Tým nejdříve oznámil příchod nového trenéra, Petera Duna, který dříve trénoval v Brazílii tým INTZ. Po něm už ale přišla mnohem známnější jména. V týmu zůstal pouze marksman Kobbe a zbytek týmu se rozutekl po celé Evropě. Toplaner Wunder bude hájit barvy G2 Esports, jungler Trashy se pod novou přezdívkou Kody ukáže pod Unicorns of Love a midař Sencux se supportem Mikyxem si zahrají s týmem Misfits.

Na jejich místa ale přijdou velmi zkušení hráči, kteří by mohli Splyce reprezentovat ještě lépe, než původní sestava. Na toplane se ukáže rumunský hráč Odoamne, který byl dlouhodobým tahounem týmu H2k Gaming a dostal se s nimi před rokem do semifinále mistrovství světa. V jungli nastoupí zase bývalý jednorožec Xerxe, který se loni zapsal mezi nejlepší junglery Evropy. 

Trojici rumunů kompletuje na midlane Nisqy, který se do Evropy vrací z EnVyUs. Nebyl totiž přizván do Amerického LCS. Tento midlaner je rozhodně velkým otazníkem, protože v Americe vypadaly jeho výkony velmi slibně, ale na nejvyšší příčky by mohl útočit až letos v EU LCS, právě s novou sestavou Splyce. Po boku Kobbeho nastoupí kaSing, dříve support H2K a Vitality, ale chvíli si zahrál i pod vlajkou Team SoloMid. V posledním roce vedl Challenger tým Red Bullu. 

Sestava Splyce pro rok 2018:

{#Rumunsko} Andrei "Odoamne" Pascu 
{#Rumunsko} Andrei "Xerxe" Dragomir 
{#Rumunsko} Yasin "Nisqy" Dinçer 
{#Dánsko} Kasper "Kobbe" Kobberup 
{#Velká británie} Raymond "kaSing" Tsang 
{#Velká británie} Peter Dun 

Zdroj: splyce.gg
Štítky: Splyce