Přejít k hlavnímu obsahu

Splyce s novou světovou sestavou

13. 7. 2016 | 12:28 Counter-Strike 2
Poslední dobou se po úspěchu týmu FaZe s mezinárodními týmy roztrhl pytel. Do teď byl v tomto nejodvážnějším týmem NRG, který do USA přivedl trojici bývalých hráčů mousesports. Ten ale teď překonal tým Splyce.
Výchozí obrázek

Poslední dobou se po úspěchu týmu FaZe s mezinárodními týmy roztrhl pytel. Do teď byl v tomto nejodvážnějším týmem NRG, který do USA přivedl trojici bývalých hráčů mousesports. Ten ale teď překonal tým Splyce.

Tým Splyce je nejvíc známý díky svému účinkování na MLG Columbus. Tam ale skončil mezi posledními čtyřmi. Na ESL One kvalifikaci v Katovicích se sice tento tým pokusil tento úspěch zopakovat, ale po odcodu Abrahama "abE" Fazliho a Jasona "jasonR" Ruchelskiho a přesunu Andrewa "Professor_Chaos" Heintze na pozici coache se tým ocitl ve dvou hráčích.

Splyce se pokusí dobýt svět s novou sestavou

Tyto tři volné pozice obsadili Nizozemec CRUC1AL, Dán AcilioN a Mongol Machinegun. CRUC1AL hrál doteď pouze v týmech z Británie nebo Beneluxu, naposledy v LowLandLions, a nemá v podstatě žádné zkušenosti z větších turnajů. Další posilou je Machinegun, který patří mezi nejlepší asijské hráče a byl jedním ze strůjců úspěchu týmu The Mongolz ze začátku roku, kdy se dokázal tým probojovat na major kvalifikaci a IEM Katowice. Nejzkušenější posilou je AcilioN, který se s týmy Copenhagen Wolves a SK Gaming několikrát představil na velkých turnajích, mezi kterými nechybí ani několik majorů.

Jsme štastní, že můžeme přivítat CRUC1ALa, AcilioNa a Machineguna v týmu! Každý dává dost času potřebného na to vyhrávat a růst jako tým. Je to pro nás velký krok a věřím, že je to krok správným směrem.

- vyjádřil se kapitán týmu Arya "arya" Hekmat

Co se týče otázky minorů, které jsou rozděleny na regiony, tým pravděpodobně dostane na výběr mezi EU a NA minorem. V tom případě volba padne na americký minor, kde se tým vyhne cestování až do Evropy, kde je navíc větší konkurence.

Splyce tak budou hrát v této sestavě:

{#Kanada} David "DAVEY" Stafford
{#Spojené státy americké} Arya "ARYA" Hekmat
 Enkhtaivan "Machinegun" Lkhagva
{#Dánsko} Asger "AcilioN" Larsen
{#Nizozemsko} Joey "CRUC1AL" Steusel

{#Spojené státy americké} Andrew "Professor_Chaos" Heintz - Coach

Štítky: Splyce
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.