Přejít k hlavnímu obsahu

StanCifka odstartoval spolupráci s Omnislash

22. 1. 2018 | 17:12 Hearthstone
Dva týdny zpět jsme vás informovali o konci podpory Hearthstone u organizace Misfits. Ačkoliv se údajně chystají velké věci, pro tuto chvíli se české duo StanCifka a Pokrovač ocitlo bez týmu.
Výchozí obrázek

Dva týdny zpět jsme vás informovali o konci podpory Hearthstone u organizace Misfits. Ačkoliv se údajně chystají velké věci, pro tuto chvíli se české duo StanCifka a Pokrovač ocitlo bez týmu.

Stanislav 'StanCifka' Cifka a Mikuláš 'Pokrovac' Dio tvořili Hearthstone sekci Misfits společně s Georgem 'Georgec' Connolym, té je však konec, protože se tato organizace chce soustředit spíše na týmové hry. Jednotliví hráči mají kvality na to, aby si nové a minimálně stejně kvalitní útočiště našli co nejdříve, první jmenovaný však neotálel a navázal spolupráci na úplně jiné bázi.

Říká vám něco projekt s názvem Omnislash? Pod jeho křídly můžeme vidět slavná jména jako Frodan, Brian Kibler, Zalae nebo světového šampiona z roku 2014 Firebata. Nejde však o tradiční tým, známé tváře a hlasy vytvářejí komunitní obsah skrze jejich YouTube kanál. Do této party se koncem minulého týdne oficiálně připojil i StanCifka, jehož umění se nemůžeme dočkat.

„Spolupráce se aktuálně vztahuje především na content, na který se organizace orientuje, fanoušci se proto můžou od nynějška těšit na videa na Omni kanale i více streamu,“ popsala formu spolupráce česká jednička. „Turnajová reprezentace jejich barev tím samozřejmě není vyloučená, uvidí se, jak se do budoucna postaví k HCT a jiným týmovým sériím. V každém případě jsem na kompetitivní hraní rozhodně nezanevřel,“ dodal StanCifka na závěr svého vyjádření pro PLAYzone.cz.

Kompletní složení Omnislash:

{#Spojené státy americké} Dan 'Frodan' Chou
{#Spojené státy americké} Brian 'Kibler' Kibler
{#Spojené státy americké} James 'Firebat' Kostesich
{#Spojené státy americké} Paul 'Zalae' Nemeth
{#Česká Republika} Stanislav 'StanCifka' Cifka

Tady je úvodní Standovo video pro Omnislash, ve kterém se předvedl společně s Firebatem.

Zdroj: @StanCifka
Štítky: Omnislash, Stancifka
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.