Přejít k hlavnímu obsahu

Stream.me Gauntlet: eXtatus končí v semifinále

17. 3. 2017 | 19:15 Counter-Strike 2
Po vítězství v Binary Dragons Cupu se dnes eXtatus porvou o další dolary. Jejich cílem totiž bude turnaj, s názvem Stream.me Gauntlet: CIS vs EU #2. V osmičlenném výběrovém turnaji se česko-slovenský tým probojoval do semifinále, ve kterém se již za několik minut utká o další postup.UPDATE: Tentokrát se bohužel zlaté hody nekonají. eXtatus podléhají francouzskému týmu 1:2 a z turnaje odcházejí s prázdnou. Dle jednoho z hráčů se eXtatus nebudou do Copenhagen Games účastnit podobných turnajů a budou se soustředit na trénink.
Výchozí obrázek

Po vítězství v Binary Dragons Cupu se dnes eXtatus porvou o další dolary. Jejich cílem totiž bude turnaj, s názvem Stream.me Gauntlet: CIS vs EU #2. V osmičlenném výběrovém turnaji se česko-slovenský tým probojoval do semifinále, ve kterém se již za několik minut utká o další postup.


UPDATE: Tentokrát se bohužel zlaté hody nekonají. eXtatus podléhají francouzskému týmu 1:2 a z turnaje odcházejí s prázdnou. Dle jednoho z hráčů se eXtatus nebudou do Copenhagen Games účastnit podobných turnajů a budou se soustředit na trénink.


 


V podobných turnajích se {#Slovenská Republika} eXtatus poměrně daří a nejinak tomu bylo i tentokrát. Osmička týmů byla nalosována rovnou do single elimination playoff, kde si náš celek v prvním zápase poradil s {#Litva} Playing Ducks INT a to poměrem 16:8.

ČtvrtfináleSemifináleFináleVítěz
BO1BO3BO3 
 
{#Kazachstán} Tengri10     
  {#Ruská federace} Vexilla0   
{#Ruská federace} Vexilla16     
    {#Ruská federace} RuSh3D-- 
{#Ruská federace} RuSh3D16     
  {#Ruská federace} RuSh3D2   
{#Ruská federace} Gambit Academy
7     
      {#World}TBA
{#Švédsko} Manatee eSports
12    Vítěz
  {#Francie} MAXISAUCISSE2
   
{#Francie} MAXISAUCISSE16     
    {#Francie} MAXISAUCISSE-- 
{#Česká Republika} eXtatus
16     
  {#Slovenská Republika} eXtatus1
   
{#Litva} Playing Ducks INT
8     
 

Aktuálním soupeřem je tým {#Francie} Maxisaucisse, složený z francouzských a belgických hráčů. Zde se již hraje BO3. Na vítěze pak ve finále již čeká ruský tým {#Ruská federace} RuSh3D. Celkem se hraje o 1 500 $, přičemž vítěz obdrží 1 000, poražený z finále pak zbytek.