Přejít k hlavnímu obsahu

*suNny oficiálně nahrazuje loWela v mouz

4. 8. 2017 | 19:04 Counter-Strike 2
Organizaci mousesports před několika okamžiky opustila španělská hvězda Christan "loWel" Garcia Antoran.UPDATE 4. 8. | Oskarova parta vítá do svých řad novou posiluji. Náhradou za Španěla loWela se stává další utečenec z PENTA Sports Miika "suNny" Kemppi. Tímto jsou tedy mousesports opět kompletní, otázkou však zůstává, zdali někdo další nahradí denise, to je zatím ve hvězdách.
Výchozí obrázek

Organizaci mousesports před několika okamžiky opustila španělská hvězda Christan "loWel" Garcia Antoran.

UPDATE 4. 8. | Oskarova parta vítá do svých řad novou posiluji. Náhradou za Španěla loWela se stává další utečenec z PENTA Sports Miika "suNny" Kemppi. Tímto jsou tedy mousesports opět kompletní, otázkou však zůstává, zdali někdo další nahradí denise, to je zatím ve hvězdách.

Hráč přistoupil k týmu Mouz v říjnu 2016 před finále první sezóny ECS, když opustil konkurenční PENTA Sports. Za tu dobu dokázal získat například třetí místo na DreamHack Tours 2017 nebo vyhrát PGL Main kvalifikaci.

"Po téměř roce v mousesports se stávám volným hráčem. Rád bych poděkoval organizaci za vše, co pro mě udělala a přeji hodně štěstí bývalým spoluhráčům. O mém dalším působení budu již brzy informovat," prozradil na loWel.

Vše tak pomalu a jistě směřuje k tomu, že se k týmu má přidat stár HellRaisers a bývalý spoluhráč oskara Martin "STYKO" Styk. Už před týdnem se spekulovalo o jeho přestupu a nyní se dávají ledy do pohybu.

Koho tipujete na další změnu v blízkých hodinách?

Sestava mousesports

{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Nizozemsko} Chris "chrisJ" de Jong
{#Německo} Denis "denis" Howell
{#Estonsko} Robin "ropz" Kol
{#Finsko} Miika "suNny" Kemppi

{#Ukrajina} Sergey "lmbt" Bezhanov - trenér

Štítky: mousesports