Přejít k hlavnímu obsahu

SUPERGAMER 2on2 turnaj

2. 11. 2007 | 15:16 Counter Strike: Source
Další turnaj bude pro milovníky 2v2 na klasických mapách. Odehraje se v sobotu 3.11.2007 od 14:00. Podmínkou je registrace na webu, což slouží pro získání informací o hráčích. Každý, kdo se chce turnaje účastit, tak musí být na webu registrovaný a mít vyplněné STEAM ID. Hrajeme o drobné, ale zajímavé ceny. Výherce si "odnese" 2ks qiip fabric L od společnosti Supergamer. Hadrové podložky pro profesionální hráče s výbornými vlastnostmi.
Výchozí obrázek

Další turnaj bude pro milovníky 2v2 na klasických mapách. Odehraje se v sobotu 3.11.2007 od 14:00. Podmínkou je registrace na webu, což slouží pro získání informací o hráčích. Každý, kdo se chce turnaje účastit, tak musí být na webu registrovaný a mít vyplněné STEAM ID. Hrajeme o drobné, ale zajímavé ceny.

Výherce si "odnese" 2ks qiip fabric L od společnosti Supergamer. Hadrové podložky pro profesionální hráče s výbornými vlastnostmi.

http://www.supergamer.cz
Speed Link Sonic Media Switch


Registrace: Soukromá zpráva - Majkl_GO , konec registrací 3.11. ve 13:30 hod. Předmět - SUPERGAMER 2on2 turnajNázev klanuLoginy obou hráčůTurnaj je určen max. pro 16 klanůTyto a mnohé další informace + registraci naleznete v této novince v záložce Counter-Strike: Source.