Přejít k hlavnímu obsahu

Švédský shuffle: Lekr0 za dennise, pronax končí

21. 8. 2017 | 16:32 Counter-Strike 2
Po oficiálním oznámení odchodu olofa z fnatic tu máme pokračování švédského shuffle, které se týká kromě fnatic také GODSENT.
Výchozí obrázek

Po oficiálním oznámení odchodu olofa z fnatic tu máme pokračování švédského shuffle, které se týká kromě fnatic také GODSENT.

Přestupem Olofa 'olofmeister' Kajbjera se pro podzimní část sezóny zkompletovala vysněná FaZe Clanu, kam švédský ostrostřelec přestoupil společně s GuardiaNem. Tímto krokem se spustilo domino na švédské scéně. Jako první posilu fnatic již včera představili Maikila 'Golden' Selima ze své akademie, dnes se k němu přidává Jonas 'Lekr0' Olofsson z GODSENT. Opačným směrem míří Dennis 'dennis' Edman. Ani tak není tato sestava kompletní.

Ze základní pětice se poroučí Markus 'pronax' Wallsten, jehož individuální ani vůdčí schopnosti ani zdaleka nedosahovaly nejvyšší úrovně. Dočasnou náhradou se stává Jacob 'pyth' Mourujärvi, který s týmem vstoupí do prvního týdne ESL Pro League a na představení oficiálního pátého si budeme muset počkat. Ve velkém se spekuluje o bývalém IGL týmu Red Reserve Hampus 'hampus' Poser, který právě tento celek opustil před pár dny a náhrada za pronaxe se nabízí.

Aktuální sestava GODSENT:

{#Švédsko} Simon 'twist' Eliasson
{#Švédsko} Joakim 'disco doplan' Gidetun
{#Švédsko} Andreas 'znajder' Lindberg
{#Švédsko} Dennis 'dennis' Edman

{#Švédsko} Markus 'pronax' Wallsten - náhradník
{#Švédsko} Jacob 'pyth' Mourujärvi - náhradník pro EPL

Štítky: GODSENT, fnatic
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.