Přejít k hlavnímu obsahu

TACO opouští SK Gaming

23. 3. 2018 | 01:27 Counter-Strike 2
Fanoušci SK Gaming jsou v posledních dnech jako na trní. Jejich oblíbený tým čeká hned několik velkých změn. První vlaštovkou je odchod usměvavého a mladého talentu Epitacia "TACO" de Mela.TACO na svém druhém Major turnaji - ESL One Cologne (FOTO: HLTV.org)
Výchozí obrázek

Fanoušci SK Gaming jsou v posledních dnech jako na trní. Jejich oblíbený tým čeká hned několik velkých změn. První vlaštovkou je odchod usměvavého a mladého talentu Epitacia "TACO" de Mela.

TACO na svém druhém Major turnaji - ESL One Cologne (FOTO: HLTV.org)

TACO se k týmu kolem Gabriela "FalleN" Toleda připojil 23. listopadu 2015, kdy ještě v barvách Luminosity Gaming společně s Lincolnem "fnx" Lauem nahradili bratrské duo HEN1-LUCAS1. On sám v dlouhém postu na Twitteru řekl, že uzavírá dlouhou, ale tu nejkrásnější kapitolu (knihu) ve svém životě. Přiznal, že si před několika týdny uvědomil, že není tak šťastný jako dřív. Už v sobě nenacházel tu radost ze hry tak jako v minulosti, přičemž on sám se rozhodl, že by tuto situaci rád změnil, i kdyby ho to mělo stát jeho místo v týmu. 

Za těch 27 měsíců dokázal TACO společně se svými spoluhráči vyhrát 13 trofejí a hrát 21 finálových zápasů. Nejvzácnější trofejí v jeho sbírce je pak nečekané vítězství na Major turnaji MLG Columbus a jeho následovná obhajoba na ESL One Cologne 2016.

SK Gaming se momentálně potácí ze strany na stranu a potřebují restart před nejhektičtějším obdobím sportovního roku. Loni touto dobou přišel do týmu Joao "felps" Vasconcellos, se kterým následovně SK vyhráli IEM Sydney, ECS Season 3 nebo Dreamhack Summer. Přijde i tato vlna nadšení po odchodu Epitácia? A kdo jej nahradí podle vás?

Sestava SK Gaming:

{#Brazílie} Gabriel "FalleN" Toledo
{#Brazílie} Marcelo "coldzera" David
{#Brazílie} Fernando "fer" Alvarenga
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass - na hostování z Immortals

{#Brazílie} Joao "felps" Vasconcellos - na hostování v NTC

Koho uvidíme v barvách SK Gaming do budoucna? Podle aktuálních zpráv se německá organizace zajímá o příchod dua s1mple-flamie z Natus Vincere, nicméně již v minulosti prosáklo na povrch, že majitel Immortals Noah Winston zakoupil vysoce oblíbenou značku Made in Brazil, kde by se měla uhnízdit aktuální čtveřice hráčů SK Gaming.

Štítky: SK Gaming