Přejít k hlavnímu obsahu

Tarky je dalším hráčem mířící do španělské LVP

24. 5. 2018 | 23:00 League of Legends
Do španělské nejvyšší League of Legends ligy míří další Čech. Je jím samozřejmě Jakub "Tarky" Vaňkát, který v letním splitu bude působit v týmu eMonkeyz.
Výchozí obrázek

Do španělské nejvyšší League of Legends ligy míří další Čech. Je jím samozřejmě Jakub "Tarky" Vaňkát, který v letním splitu bude působit v týmu eMonkeyz.

Tarky strávil jarní split v německé lize ESL Meisterschaft, kde se mu výborně dařilo. Bohužel byl ale před play-off v týmu nahrazen a první místo ze základní části tak obhájit s týmem nemohl. Na European Masters se tak bude chtít podívat s týmem eMonkeyz. Tato španělská organizace se sice na jaře umístila v lize až na posledním místě, avšak v létě to může být úplně jinak.

Vedení organizace totiž poskládalo úplně novou sestavu do které zavítá krom Tarkyho také několik dalších zahraničních posil. Známý pro česko-slovenské fanoušky může být třeba polský midlaner Czekolad, který si zahrál v Team xD na V4 Future Sports Festival. Tarky tak vyjasnil spekulace a v žádném případě nemíří zpátky na domácí scénu. V jeho dalším angažmá ho budeme bedlivě sledovat od 26. května, kdy celá španělská liga začíná. V této máme kromě Tarkyho také dva další zástupce domácí scény, konkrétně Rufuse a Carzzyho, kteří budou hájit barvy KIYF eSports Club.

Sestava eMonkeyz:

{#Španělsko} Francisco "Moryo" Javier
{#Španělsko} David "DahVys" Casco 
{#Polsko} Paweł "Czekolad" Szczepanik
{#Estonsko} Joosep "Monk" Kivilaan 
{#Česká Republika} Jakub "Tarky" Vaňkát 

Štítky: ERL, Tarky