Přejít k hlavnímu obsahu

Team Brute posiluje o nového snipera

1. 5. 2018 | 04:02 Counter-Strike 2
Poprvé za jejich působení tu máme změnu v současné sestavě Teamu Brute XPG. Po neuspokojivých výsledcích a následných rozepřích uvnitř týmu se se sestavou rozloučil vergiL.
Výchozí obrázek

Poprvé za jejich působení tu máme změnu v současné sestavě Teamu Brute XPG. Po neuspokojivých výsledcích a následných rozepřích uvnitř týmu se se sestavou rozloučil vergiL.

Situace v Brute již byla neřešitelná a pokud jde ve výsledku o pouhou změnu jednoho hráče, svět se nezboří. Černého Petra odnesl Lukáš 'vergiL' Majerik, který se následně na své fanpage na tohle téma rozvášnil. Jeho týmová budoucnost je nejistá, avšak Brute už svoji náhradu mají.

Nepůjde o pouhou výměnu "kus za kus", ale pozmění se i jednotlivé pozice. Daxen se vzdá pozice hlavního snipera, kterým se nově stává Lukáš 'capseN' Koláčný. Ten letos nasbíral řadu zkušeností s Dark Tigers, naposledy působil v Gunrunners a tento víkend si dokonce odskočil pro zlatou medaili na Ostrava Championship 2018. Ačkoliv dres Brute ze závěru roku moc dobře zná, svoji obnovenou premiéru si prožil již včera a to vítěznou v lize Hitpoint Masters.

Za vedení organizace se k výměně hráče v CS:GO sekci vyjádřil Ondřej Šišmiš:

"Propuštění Vergila nebylo snadným krokem a upřímně jsem věřil, že ještě dokážeme najít v rámci týmu společnou řeč pro další pokračování. To se bohužel nestalo a varianta jeho odchodu nabízela teoreticky nejmenší dopad na chod naší CS:GO sekce. Jeho přístup k týmu a tréninku byl vynikající, proto mě tato změna velmi mrzí. Příchod capsena je logickým krokem a jeho předešlé herní zkušenosti v Team Brute se jistě projeví i na herních výkonech celého týmu. V něm nahradí na pozici hlavního snipera daxena, který se posune do role, která mu bude vyhovovat nejvíce. Rád bych poděkoval Vergilovi za jeho služby a zároveň přivítal novou posilu. GLHF!"

Nynější sestava Teamu Brute XPG:

{#Česká Republika} Michal 'leckr' Kadlíček
{#Česká Republika} Zdeněk 'daxen' Dušek
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Česká Republika} Marek 'kinzo' Bílek
{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.