Přejít k hlavnímu obsahu

TheClan se připojuje k H2k

9. 11. 2006 | 21:02 Counter Strike 1.6
Dnes oznámila organizace H2k gaming rozpuštění svého estonského týmu. Důvodem byla ztráta motivace hráčů a odchod tří z nich do inactivity. Současně ovšem vyšlo prohlášení, že estonce nahradí dánský tým theclan. Zatím nebylo zveřejněno na jakých větších akcích se s tímto týmem setkáme, ale doufejme, že to bude již brzy. Svůj nejbližší zápas hrají dnes v soutěži ESL Extreme Masters od 21.00.
Výchozí obrázek

Dnes oznámila organizace  H2k gaming rozpuštění svého estonského týmu. Důvodem byla ztráta motivace hráčů a odchod tří z nich do inactivity. Současně ovšem vyšlo prohlášení, že estonce nahradí dánský tým  theclan. Zatím nebylo zveřejněno na jakých větších akcích se s tímto týmem setkáme, ale doufejme, že to bude již brzy. Svůj nejbližší zápas hrají dnes v soutěži ESL Extreme Masters od 21.00.

Vyjádření  Andrease 'KK' Andreassena:

"Od doby, co jsme založili theclan, se snažíme najít organizaci, která by byla spolehlivá a dokázala nás podpořit v mnoha směrech. Věřím, že v h2k-gaming jsme ji našli a těšíme se na budoucí spolupráci."

Vyjádření H2k-gaming:

"Je smutné, že jsme se museli s naším bývalým týmem rozejít, ale bohužel někteří hráči již ztráceli motivaci. Tým se proto rozhodl odejít do inactivity a tak nám nezbývalo než se porozhlédnout po nějakém novém zástupci. Museli jsme jednat velmi rychle a tohle byla příležitost, kterou jsme si nemohli nechat ujít. Po úspěšném jednání jsme se rozhodli tento tým přjmout. Jsme si jisti, že to byla správná volba."

Nová sestava H2k-gaming:

 Andreas 'KK' Andreassen
 Jonas 'whimp' Svendsen
 Martin 'zone' Eilertsen
 Christian 'XciteD' Mortensen
 Thomas 'MoRf4r' Holm
 Nicolas 'nicopops' Estrup (Team captain)

Bývalá sestava:

 m````````
 rodi
 PunisheR
 dodz
 lorenzo

zdroj: www.sk-gaming.com