Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si přivydělat ve světě počítačových her

15. 9. 2017 | 23:24 Counter-Strike 2
Způsobů, jak si přilepšit v online světě her je hned několik. My vám je postupně v seriálu článků z této série představíme i s tipy, jak si pomocí jednotlivých metod můžete nastřádat nějaké ty korunky do pomyslného (pro oldschoolery i doslovného) spořícího prasátka. 
Výchozí obrázek

Způsobů, jak si přilepšit v online světě her je hned několik. My vám je postupně v seriálu článků z této série představíme i s tipy, jak si pomocí jednotlivých metod můžete nastřádat nějaké ty korunky do pomyslného (pro oldschoolery i doslovného) spořícího prasátka. 

Jako první způsob možnosti výdělku v rámci počítačových her si představíme ten nejjednodušší z nich, nabízející své možnosti každému nad 18 let. Je jím sázení na výsledky zápasů profesionálních týmů či hráčů. Od dob, kdy se dalo sázet pouze v sázkových kancelářích buď na dostihy nebo klasické sporty, již uběhla opravdu spousta času. Nyní není naprosto žádný problém celý proces sázení zfouknout z pohodlného křesla u počítače, aniž byste museli udělat byť jen jediný krok z vašeho herního doupěte. Jen v minulém roce se v esportu prosázelo na 500 milionů dolarů a letos tato částka spolehlivě dosáhne ještě vyšších hodnot.

Kromě klasického sázení má samozřejmě rostoucí popularitu i sázení na esport, tedy sázení na výsledky profi hráčů a týmů v online ligách a samozřejmě i na offline Majorech stylu IEM či ESL ONE. Kromě nepočitatelného množství více či méně legit zahraničních stránek pro sázení v dolarech či eurech existuje i možnost sázet na domácí půdě ve starých dobrých korunách. Vsadit si můžete například na Tipsportu, který dle serveru bonusovekody.cz ke každému novému sázkařskému kontu nabízí i tipsport akční kód, ke kterému se váže bonus v podobě 150 Kč. Ty máte jisté, stůj co stůj, dalších až 50 000 Kč pak můžete získat postupným sázením svého počátečního vkladu. Akce se vztahuje pouze na první vklad který učiníte, takže doporučujeme se důkladně pročíst podmínky a rozmyslet si, kolik chcete poslat všanc osudu. 

Jaké jsou tedy předpoklady pro úspěšné sázení na esport?

Především je nutné nesázet jen tak bez rozmyslu na toho, kdo vám zrovna jako první přijde pod ruku. Je vhodné si před vlastním sázením projít tabulky předešlých zápasů obou hrajících stran, změny v sestavě týmu, stejně jako vzít v potaz aktuální predikce na výsledek zápasu. Ty mohou ve většině případů pomoci s takzvanými “sázkami na jistotu”, ovšem i pokud je kurz 3:1 v neprospěch vašeho favorita, může vyhrát právě on, přestože jej na vítězství netipoval téměř nikdo. O tom ale celé sázení přeci jen je. 

Ze začátku je také dobré na jednotlivé zápasy sázet menší částky a nejprve si orientaci v systému sázek vyzkoušet. Zajímavým tipem je i sázení drobných částek na tým, který má podle statistik malou šanci na výhru. Pokud se takovému týmu opravdu podaří vyhrát, odměna za znásobení vašeho vkladu bude vice než královská. Šance, že se něco takového stane nejsou ale nejvyšší a tak je taková výhra hodně podobná tomu, když na ruletě vsadíte na zelenou. Šance je to malá, ale stále tu je. 

Ať už zvolíte jakoukoli taktiku, faktem je, že sázením se dá přijít opravdu na slušné peníze. Je však třeba zachovat chladnou hlavu a nepočítat s pravděpodobností toho, že po několika prohrách už přeci musí přijít výhra nebo naopak že váš “winning streak” se podaří udržet zrovna ve chvíli, kdy povzbuzeni sérií výher vsadíte vysokou částku. 

Štítky: tipsport.cz
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.