Přejít k hlavnímu obsahu

TOC4: StanCifka si z Vídně odnáší 2 500 euro

9. 4. 2017 | 11:53 Hearthstone
Ne vždy se vám naskytne příležitost podívat se do zázemí jedné z největších celebrit hry, které se aktivně věnujete. O to více si může vážit svého úspěchu Aleš "Eddie" Čapek z týmu iNvolute, kterému se podařilo kvalifikovat na turnaj Throne of Cards, který hostí sám velký Lifecoach ve svém domě.UPDATE: Víkendový turnaj se Standovi povedl na výbornou. V playoff nenašel přemožitele a kromě dobrého pocitu z vítězství si odnesl i 2 500 euro, v přepočtu přes 60 000 korun.
Výchozí obrázek

Ne vždy se vám naskytne příležitost podívat se do zázemí jedné z největších celebrit hry, které se aktivně věnujete. O to více si může vážit svého úspěchu Aleš "Eddie" Čapek z týmu iNvolute, kterému se podařilo kvalifikovat na turnaj Throne of Cards, který hostí sám velký Lifecoach ve svém domě.

UPDATE: Víkendový turnaj se Standovi povedl na výbornou. V playoff nenašel přemožitele a kromě dobrého pocitu z vítězství si odnesl i 2 500 euro, v přepočtu přes 60 000 korun.

Throne of Cards IV - playoff pavouk
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo7bo7bo7 
 
{#Česká Republika} StanCifka4     
  {#Česká Republika} StanCifka4   
{#Rakousko} Zeibinator2     
    {#Česká Republika} StanCifka4 
{#Finsko} NoRage1     
  {#Německo} C4mlann3   
{#Německo} C4mlann4     
      {#Česká Republika} StanCifka
{#Rakousko} GameKing2    Vítěz
  {#Švédsko} Ostkaka0   
{#Švédsko} Ostkaka4     
    {#Rumunsko} RDU1 
{#Rumunsko} RDU4     
  {#Rumunsko} RDU4   
{#Dánsko} Crane3331     
 

Throne of Cards je možná pro tuzemské fandy méně známý turnaj, pozornost by ale budit měl a to nejen tím, kdo jej pořádá a kde se koná. Celkem 16 hráčů se sjede o tomto víkendu do Rakouska, kde se během dvou dní střetnou o celkem 5 000 euro.

8 hráčů bylo pozváno, zbylých 8 se probojovalo přes kvalifikace. Nás může těšit, že uvidíme hned dva české zástupce. Kromě již zmíněného {#Česká Republika} Eddieho, zástupce tuzemské organizace iNvolute, bude tím druhým {#Česká Republika} Stanislav "StanCífka" Cífka. Asi nikoho nepřekvapí, že jedna z pozvánek přišla do schránky právě jemu.

Šestnáctka hráčů bude nalosována do čtyř skupin po čtyřech hráčích. Nejlepší dva z každé postoupí do playoff, kde si to zbytek rozdá v single elimination bracketu o celkem 5 000 €, jež si rozdělí nejlepší 4 hráči. Hrát se bude BO7 conquest s jedním banem.

Rozdělení výher

  • 1. místo - 2 500 euro
  • 2. místo - 1 000 euro
  • 3. - 4. místo - 750 euro

O stream by se měl zřejmě postarat samotný {#Německo} Lifecoach. Turnaj začíná v sobotu od 12:00. Rozlosování zatím neznáme, ale doplníme hned jak se k němu dostaneme. Nezbývá tak než našim zástupcům fandit, ať si z Vídně odnesou pořádnou výslužku.