Přejít k hlavnímu obsahu

Toulky herním světem. Jaké tituly jsou „v kurzu“?

28. 1. 2014 | 14:20 Všechny hry
Pokud není ani ve vašem životě dne, kdybyste si alespoň na chvíli „nezapařili“ nějakou špičkovou hru, jsou následující řádky určeny právě Vám. A je úplně jedno zda jste zarytý „pcčkář“, anebo doma máte jednu z populárních konzolí.
Výchozí obrázek

Pokud není ani ve vašem životě dne, kdybyste si alespoň na chvíli „nezapařili“ nějakou špičkovou hru, jsou následující řádky určeny právě Vám. A je úplně jedno zda jste zarytý „pcčkář“, anebo doma máte jednu z populárních konzolí.

V herním světě se neustále něco děje. Dennodenně tak vychází nové a nové tituly, na které mnohdy netrpělivě čekají „pařani“ po celém světě. Hraje přitom pramalou roli, zda se jedná o počítačové hry, nebo hry na některou z konzolí. Pojďme se tedy podívat na jednotlivé platformy a ke každé si řekneme pár slov.

 

Co právě „frčí“ v herním světě? 

Konzolí je na trhu celá řada, což je pro herní fanoušky jen a jen dobře. Jejich výrobci totiž musí neustále hledět na konkurenci, a jejich vývoj tím pádem postupuje neustále kupředu. A pozadu pochopitelně nezůstávají ani vývojáři počítačových her. 

Nintendo Wii hry: Wii je konzole s „přidanou hodnotou“. Hrát v obýváku hry a zároveň udělat něco pro svou fyzičku, to je výsadou zejména Nintenda a ovladače Remote. Aktuálně si lze navíc zakoupit pestrý sortiment Nintendo Wii her. Pokud ji tedy vlastníte, račte si vybrat.

Xbox360 hry: tato populární „věcička“ od společnosti Microsoft rovněž umožňuje pohybové aktivity, a to díky technologii Kinect. Máte-li doma tuto platformu a sháníte třeba právě takové hry na „tělo“, prohlédněte si nabídku Xbox360 her na Gameshop.cz.

Hry na PlayStation 3 a 4: letos tomu je již 20 let, co spatřila světa konzole PlayStation od společnosti Sony. Aktuálně ovšem nejenže po celém světě „frčí“ celá řada her na PlayStation 3, ale před měsícem přibyl další špičkový kousek do rodiny, PlayStation 4!

PC hry: rovněž v oblasti počítačových her nepřešlapují tvůrci na místě. Také zde totiž aktuálně naleznete fantastickou grafiku i hratelnost, a to v titulech nejrůznějších žánrů. Ať už Vás tedy baví adrenalinové akční PC hry, tuhé RPG hry, tahové či realtime strategie, simulátory vojenských letadel anebo třeba náročné adventury na PC, titulů je pro Vás na trhu dostatek. 

Štítky: Gameshop.cz